| andreeaandutsa a întrebat:

Am ceva pe suflet si nu pot scapa de acest gand.Vedeti voi.Imi place de un baiat, iar intr-o zi prietena mea cea mai buna s-a dus la el si l-a intrebat daca vrea sa fie cu mine, iar el a spus ca nu are timp de fete pe un ton mai glumet. Si totusi cand trece pe langa mine tinde sa scape niste priviri.Macar daca mi-ar spune un Da sau Nu. Nu inteleg. Ce vrea?

Răspuns Câştigător
| gabriela_3062 a răspuns:

Una este cand vorbesti tu cu el si alta este cand vorbeste altcineva! Atunci cand vorbesti tu ii vezi reactia, privirea intr'un fel il simti.In orice caz nu iti face prea mari sperante.Stai si analizeaza situatia ca pana la urma tu stii toate detaliile ca pana l aurma conteaza si ce cls este ca daca este a XII-a il inteleg ca nu are timp de fete... poate e mistocar poate nu asta depinde si cat de curtat e, cat de dragut e, ce reputatie are uitate daca nu cumva si'a facut intre timp alta prietena si tie ti'a sp asta ca sa fie un refuz nu prea dur! Trebuie sa te gandesti la mai multe chestii! Oricum, stai pototlita tu ia' ca pe un refuz, ca daca va fi ceva vrodata va veni el, zic eu...

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cel putin deocamdata nu te vrea, doar te tachineaza.

| monyk a răspuns:

Buna, nu vreau sa te dezamgesc dar din moment ce se comporta asa nu prea pare sa te placa, ori te palce dar nu are curajul sa iti spuna, poate e cam timid, sau nu e interesat de tine, cel mai bine ar fi sa vb cu el si sa lamuresti sa vezi care sunt sentimentele lui fata de tine, totusi nu baga pe prietena ta intre voi sa transmita mesaje de la tine pentru el sau invers, mai bine sa vb fata in fata.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Poate este implicat in alta relatie. Trebuie sa te interesezi despre acest aspect. Privirile pot avea o cauza foarte logica: prietena ta, dezvaluindu-i ceea ce simti, i-a atras de fapt atentia. Sa ai grija totusi, daca lucrurile avanseaza, sa nu devii pentru el o simpla jucarie, adica pur si simplu o alta fata la activ. Nu trebuie nici sa te lasi folosita. Daca nu are timp de fete intr-adevar, poate are chiar preocupari mai serioase. Chiar daca este asa, oricui ii place sa fie iubit si admirat, deci si lui. Dar privirile provin cu siguranta de la informatia primita. Succes!

| ÅñdRa a răspuns:

Mai bine ar fi sa vorbesti chiar tu cu el

| Viuvi a răspuns:

Hmm, daca este mai mistocar de fel te sfatuiesc sa nu te pui cu el!
De obicei acest fel de baieti sunt mistocari si in ceea ce priveste o relatie! Daca te vede ca il placi, ce crezi ca zice el? 'Aia e moarta dupa mine, hai sa o ard!'
Cam asta gandesc baieti mistocari!
Poate ca - deh acum stie ca il placi - iti baga privirile acelea ca sa te amageasca!
Treaba ta ce faci, eu doar ti-am spus cam cum stau lucrurile pentru ca cunosc f bine genul acesta de baieti!winking

| alisalisa a răspuns:

Vorbeste personal cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce am in loc de suflet?

| ratuska a răspuns:

Poate il atragi dar chiar nu are timp de fete, ai id de mess ca sa vb cu el poate asa va fi el mai curajos daca incepi u.