| Ioana12455 a întrebat:

Buna, am ceva probleme ce îmi dau bătăi de cap, mi-a intarziat menstruația de 7 zile, ultimul contact sexula l-am avut in Noiembrie și de atunci mi-a venit normal, acum 7 zile când trebuia sa-mi vina stopul am avut din nou contact sexual. Îmi este cam frica... contactul din Noiembrie a fost protejat... acum 7 zile când trebuia sa-mi vina nu a fost protejat dar nu a ejaculat in mine. Nu mi-a întârziat niciodată așa mult. Va rog răspundeți cu bun simt. Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| IasminaIasminna a răspuns:

Daca nu au trecut 2 săptămâni de la ultimul contact sexual,nu ai de ce sa ți faci griji, dacă ar fi fost vreo sarcina,nu ți ar fi venit stopul. Se mi întâmplă uneori de la alimentație sau stres sa întârzie. Nu ar trebui să ți faci griji,și totuși,ca sa fi liniștită,ai putea peste o săptămână să faci un test de sarcina. Ai putea sa incepi sa iei niste suplimente,precum calciu, magneziu, fier, etc.și dacă tot mai apar așa probleme și în următoarele luni, ai putea sa mergi la un endocrinolog.

| Ioana12455 explică (pentru IasminaIasminna):

Mulțumesc frumos, sunt mai linistita

3 răspunsuri:
| noname2021 a răspuns:

Poti face un test de sarcina in primul rand.Dar aceste lucruri se intampla destul de des printre noi fetele/femeile. Daca testul iese negativ poti sta linistita in privinta sarcinii, e posibil doar sa intarzie menstruatia, daca nu iti vine deloc timp de o luna, doua, mergi la un control.

| Ioana12455 explică (pentru noname2021):

Mulțumesc frumos