| Twist a întrebat:

Buna : )!
Am citit aici, pe TPU o groaza de povesti majoritatea de dragoste, etc si am ramas impresionata.Dar...am vazut ca acum sunt 'la moda' tigarile, alcoolu', sa zicem si drogurile, etc.Si majoritatea incep sa consume dupa ce trec printr-o perioada dificila, etc.
De exemplu...eu.
Am avut o perioada in care pur si simplu ma simteam implus.Parinti mereu ma contraziceau.fiecare dimineata incepe cu 'u faci aia nu faci alta esti asa, etc'. Multe persoane (mai ales de la scoala) incepeau sa imi spuna vai ce inalta esti ca o girafa. te'ai ingrasat. uite cum t imbraci.etc.adica 'defecte' de-ale mele dar pe care multi le au.Prietenii incepeau si ei sa faca asa.plus.Parintii au incecput sa ma cumpere. ii vedeam si inca ii vad cam o ora pe zi pentru ca au servicii importante si ca sa 'iinlocuiasca' lipsa lor imi dadeau bani...si auzimsem un zvon cum ca as fi infiata.(*asta e poveste lunga). Nu suport ca cineva sa ma 'contorloeze'si fac opusul iar atunci mia picat cerul in cap.
Dupa am observat ca prietenii buni.au inceput sa fumeze, sa mai bea cate o bere, doua pe la scara, etc.Si mi-am zis zis 'de ce sa nu incerc si eu.'!
Prima tigare am luato mai mmult din curiozitate. A doua din stres.si asa ai ddeparte.Cu bani pe care mi dadeau ai mei luam ba tigari ba bere ba etc.
Cand i-am auzit pe niste pr vorbin'uitate de ex.Ale.bea fumeaza si inainte nu era asa'. atunci mi-am dat seama ca fata cu tigarea in mana nu sunt eu.si m-am oprit inainte sa devin dependenta,
Voi aveti povesti asemanatoare cand ati simti ca trebuie sa va 'schimbati' dar din pacate in rau si cum v'ati oprit. mi'ar place sa citesc asemenea povesti.
Scuze daca v'am plictisit cu povestea mea.
P. s: Dau Fundita pentru cea mai captivanta!
:*
a si... fara cuvinte jignitoare.
multumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| LLioopo a răspuns:

Da, stiu sentimentul!
Parinti mei sunt plecatzi in strainatate pentru banii si am ramas doare eu cu fratele meu mai mare. El nu imi spunea ca este bine sa fac aia nu este bine ce ai facut si uite asa am inceput sa fumez, sa beau, pana cand am inceput sa consum si droguri!
Fratele meu nu avea treaba, bunica venea doar sa ne aduca de mancare, dadeam petreceri pana in zorii chiar daca a doa zii aveam scoala! Daca profu' de mate daca m-a vazut 2 saptamani intregi la scoala este mult! Si intr-o zii ne-au sunat parintzi sa ne spuna ca vor veni in Romania si sa ii asteptam la aeroport! Dar fiind sub influentza alcoolului si a drogurilor eu cu fratele meu am uitat! Kand au ajuns parinti acasa(dupa ce ca erau nervosi ca nu i-am asteptat la aeroport)au incremenit in pragul usii cand ne-au gasit intr-un haos total! Perdele negre de fum alcool pe covor si podea, Mancare pe unde vedeai cu ochii ce sa mai un haos total! Pe mama a bufnito plansul au dat toti petrecaretzi afara si pe mine cu fra la ora de dirigentie! Au urmat lungi povesti dar mama a observat ceva nenregula la mine, m-am mai ingrasat, adica eu fara sa imi dau seama am ramas insarcinata! Am nascut copilul, pe Thomas, si cand au venit testele au aratat ca eram insarcinata cu fratele meu! Dupa un timp am inceput sa ne revenim pentru ca nu mai puteam dormi di cauza tzipetelor copilului...La un singur lucru nu am renuntzat la fumat! Fratele meu a murit intr-un accident si cand sa facut autopsia au vazut ca avea plamani coptzi si rinichi praf! In secunda aia mi s-a facut rau si am plecat la o prietena ca sa ii spun ce s-a intamplat. L-am ingropat pe fratele meu si copilul l-a adoptat o familie care nu puteau face copii!
Parintii mei iar au plecat eu m-am mai linistit si am inceput sa imi fac bani ca sa ma mut sa nu mai stau in casa cu pricina.De ziua mea am mai dat o petrecere si a venit cel mai buni prieteni ai mei din copilarie, au pierdut ultimul maxi asa ca au dormit la mine si s-a intamplat ce nu trebuia, si in grup! Am ramas insarcinata parinti lor imi platesc pensie alimentara peste 2 anii ne vom muta impreuna(cu unul din ei)si eu sper sa imi termin facultatea de medicina!

7 răspunsuri:
| nobody_9468 a răspuns:

Da si eu fac la fel!
Cand sufar ma apuc de fumat, baut, ma tenteaza drogurile.Si multi fac asta, pana si o persoana de la care nu ma asteptam mi-a spus ca la fel a facut, insa nu l-a ajutat cu nimic.Ne gasim refugiul in substante interzisestraight face.

Bafta.

| Any_2443 a răspuns:

Parintii mei sunt mai tot timpul plecati.Pe tata nu il vad decat in weekend iar mama are mult de lucru la serviciu si cand vine acasa este foarte stresata.Acum 2 ani o prietena de-a mea fuma si eu si cu prietena mea am zis sa incercam. Apoi tot am mai incercat.Intr-o zi cand eram la scoala eram intr-o sala de clasa cu toate colegele mele si am fumat acolo toate.Nimeni nu se astepta ca si eu si prietena mea sa fumam pentru ca proveneam din famili "bune"(cu parintii cu serviciuri stresante care nu aveau timp de noi). Apoi o colega de-a mea i-a spus surorii ei ca eu fumez si apoi aia i-a spus lu fratimio care s-a suparat pe mine ca am fumat la scoala.De atunci am promis ca nu o sa mai fumez.Pana acum chiar am reusit pentru ca acum chiar daca ma roaga cineva nu ma mai las convinsa. Apoi la cateva luni am incercat cu alcoolul.Intr-o seara eu si pritena mea ne-am imbatat pentru prima data, eram la ea acasa. Iar intr-o zi de vineri(eram la scoala) si toti din clasa am pus banii si am cumparat cateva sticle de votca.Ne-am imbatat toti apoi a urmat ora de fizica cu doamna diriginta.(nu eram o clasa deloc linistita nici trezi darmite beti). In timp ce profa ne preda toti incepusera sa rada si sunt convinsa ca nimeni nu mai vedea sa mai citeasca ceva. Apoi profa s-a suparat pe noi si ne-a dat lucrare de control iar noi la cat eram de beti nimeni nu a stiut lectia si am dobandit fiecare cate un 4. A fost primul meu 4.Stiam ca de fapt trebuie sa fiu suparata dar totusi imi venea sa lesin de ras.Totul s-a incheiat cu bine pentru ca parintii mei nu au aflat nimic.Am avut ocazia sa iau si droguri dar nu am avut atata tupeu. Aveam niste prieteni cu care mai flirtam de vreo 25 de ani asa care se ocupau cu asa ceva si mi-au spus ca daca voi vrea vreodata sa le spun. Dar nu am vrut.Asta primavara mi-am inceput si viata sexuala intr-un moment in care chiar nu ma asteptam si cu cineva la care nici nu ma gandeam. Un fost prieten de-al celei mai bune prietene a mea pe care il simpatizam de ceva timp. (unul din tipii care se ocupa cu drogurile)S-a intamplat intr-o seara cand stateam pe niste banci cu mai multi si baiatul acela s-a dat la mine.Il cunosteam de vreo cativa ani si nu era prima data cand s-a dat la mine. Apoi eu trebuia sa plec iar el primise un telefon ca avea treaba undeva.Am plecat impreuna de acolo iar pe drum m-a luat in brate si m-a sarutat si apoi am mers la el in masina ne-am "jucat" putin. Dupa cateva intalniri am facut sex cu el.Am ramas impreuna cu el mult timp si ma proteja de anumite persoane.Recunosc ca am invatat cate ceva de la el. Apoi el a trebuit sa plece pentru ceva timp cu niste afaceri.De cand a plecat tot am am stat si m-am gandit ca in toata viata mea am facut o gramada de lucruri pe care nu trebuia sa le fac.Adica nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap ca voi face atatea chestii mai ales ca in trecut eram o fata inganfata, cuminte, educata, respectuasa care nu bea, nu fuma iar dintr-o data m-am schimbat atat de mult. Daca as putea da timpul inapoi nu as mai face lafel.De cateva luni in coace m-am cumintit foarte mult

| Twist explică:

LLioopo... wow!
am o curiozitate:d...cati ani aveai?
Condoleante pentru fratele tausad
Sa iti traiasca copilasulbig hug
si succes cu facultateaa!
e bine sa treci cu capul sus prin atatea!

| Ros3Blu3 a răspuns:

Pe mine una nu mai plictisit delocbig grin

Pai cam anul trecut credhappy imi facusem un "super anturaj" faceam numai ce ziceau ei "aia aia aia aia" ma comportam aiurea, ascultam manele, faceam tot ce faceau si ei straight face si evident ma credeam super jmechera ca vezi doamne ce anturaj bestial aveamhappy Din cauza lor m-am despartit de un baiat[cu care sunt acum, impacatabatting eyelashes] Lui nu ii conveneau prietenii mei pentru ca ma schimbase si ma schimbase in rau happy El tinea la mine nu putea sa imi zica ne despartim ca ai prieteni aia, m'a acceptat asabig grin Si intr'un final din prostia mea i-am zis sa ne despartimstraight face ca eu aleg prietenii ca vezi doamne el nu tine la mine porcarii de genu happy A acceptat sa ne desp happy Si am fost cu un tip din anturaj care tot ce vroia de la mine era fullalaastraight face Eu stateam cu el obligata ca dehhoh go on anturaju zice, fac ca anturaju si dupa 3 saptamana in care tipu ma tinea numai cu intrebarea : ne fu**m si noi? " i-am zis frate lasa'ma in pace eu nu tin la tine si asta (in timpu asta ex'u care tinea ff mult la mine si tine acu] imi zicea vezi ca nu e bine ca te-au schimbat in rau ca nu stiu ce ca nu stiu cum happy intr'un final mi-am dat seama ca tin la el si m-am retras din anturaj, mi-am luat aio de la obiceiurile proaste si s-a intors la minebatting eyelashes Bine am fost 3 luni imp si ne-am desp din nou pentru ca vroia el si banuiam ca o sa se intoarca la mine si asa a fost si acu stem de 6 luni impreuna si il iubesc mai mult si mai mult pe fiecare saptamanabig grin Tin sa zic ca numai am nici un obicei din alea care le aveam big grin Am avut si eu din astea ca tine sa fumez ca vor prietenii si astea dar mi-a zis cine tine la mine[adica iubi] ca nu e bine si am renuntat si la astea deci...big grin Toti avem porcarii din asteabig grin Te pupiiiicccc, cred ca te plictisesti pana citesti big grin [SPER SA NU AM GRESELI PTR CA AM SCRIS FFF REPEDE SI IN MOD SIGUR AM GRESELIbig grin]

| Fritsa a răspuns:

Eu nu m-am apucat inca big grin dar stiu poveste unui baiat.
Inainte era asa un baiat mai cuminte, nu avea gargaunii in cap. A inceput sa isi faca prieteni noi, si-a facut si o prietena care e c***a ca umbla cu toti baietii.Prietenii lui sunt furaciosi, fumeaza, se drogheaza si mai sunt si rromi pe acolo. El a inceput sa bea, sa se drogheze, sa fumeze tigari din ziare si mai nou ii fura din tigarile lui tasu sad. O sa afle si el ca nu poate sa tina asa mult timp secretu`. Taicasu e dus cu pluta si il bate din senin si va imaginati ca il omoara din bataie sad
Eu ii spun sa se opreasca dar ma ignora si am inceput si eu sa uit ca suntem prieteni.Nu mai vorbim dar tot tin la el sad

| LLioopo a răspuns:

La 19 ani am terminat liceul(nu foarte rau)
La 21 a plecat mama cu tata...
cam 23/24 cand a inceput totul...
Daca as putea as vrea sa mor eu in loc de fratele meu ca imi este foarte greu! Multumesc pentru funda!

| Andrei20 a răspuns:

Fritsa... ce ai cu rromi? nu-s tot oameni?