| Lorena_9308 a întrebat:

am citit pe net ca unele femei au ramas insarcinate dupa ce au facut baie in piscina etc. voi credeti ca eposibil? ma intrebam daca spermatozoizii pot trai la contactul cu aerul sau cu apa? am mai cautat pe net dar fiecare are alta parere si se contrazic unii pe altii, unii zic ca traiesc o ora altii nu ca de fapt nu traiesc... imi spune si mie cineva? eu una ma gandesc ca totusi nu traiesc deorece daca ar trai am ramane insarcinate dupa baia in piscina sau in cada... astept raspunsurie si parerile voastre. mersi

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este posibil sa ramai insarcinata in baie sau in piscina. Desi spermatozoizii traiesc in contact cu aerul si apa (in jur de 24 de ore), dar se dilueaza prea mult in apa dintr-o cada ca sa mai poata ajunge in tractul genital al femeii. Clorul din apa de la piscina ii incetineste suplimentar.

5 răspunsuri:
| Sonny a răspuns:

Nu are cum sa traiasca intr-un mediu ca si apa dintr-o piscina, din cauza PH`ului apei si a continului ei, clor, saruri etc.
Spermatizoizii pot supravietuii un timp mai indelungat, doar in condtii propice lor, adica mai bine zis a nu fie separati de lichidul seminal, cu care vin ei happy.
Deci stai linistita, datorita concentratie de Clor, din apa nu prea are cum sa supravietuiasca ei in apa.
Oricum nu inteleg de unde ar putea aparea ei acolo laughing trebui sa fie si o sursa, in apa aia din cada sau piscina.

| SEAL a răspuns:

Depinde de piscina si de ce e in ea

| ragaman a răspuns:

Supravietuiesc in apa si aer, dar nu in apa din piscina pentru ca ph-ul este usor crescut datorita substantelor chimice care se folosesc. si chiar daca ar trai in apa de la piscina, nu cred ca cineva se masturbeaza in piscina ca sa imbogateasca apa cu spermatozoizi.
in schimb, daca faci baie in cada acasa si inainte fratele sau altcineva s-a masturbat si nu a spalat bine cada exista o sansa mica sa ramai insarcinata.stiu caz real in care 2 persoane(de sex diferit )au facut baie in cada si tipa a ramas insarcinata fara sa existe contact sexual, dar in acest caz sansele sunt mici.
sunt foarte multe de spus, mai documenteazate

| RoxanaPuiu a răspuns:

Depinde de spermatozoizi. Ei de obicei supravietuiesc in mediu umed, dar cazurile astea sunt foarte rare. Te invit sa urmaresti un film, unde explica foarte clar care este procesul prin care apare viata. Se numeste The Miracle of Life si il gasesti pe: http://provita.org.ro/....../index.php