Prin atitudinea lui iti vei da seama ce vrea de la tine, daca isi doreste ceva de durata sau doar o aventura.si prin''profita de mine'' ce intelegi? adica ai grija . eu zic ca tipul incepe sa te placa dar nu are destula incredere in el, ii este teama de o relatie. incearca sa vezi ce relatii a mai avut si care este marea problema pentru care el nu mai vrea o relatie. incearca sa nu ii dai prea multa atentie pentru ca va vedea ca nu prea poti sa te lipsesti de el, in schimb ce daca tu il ignori tipul te va dori mai mult. ''da-i dragoste cu lingurita'' si vei vedea ca va fi inebunit dupa tine si iti va propune o reletie de frica sa nu te piarda. [parerea mea, sper sa tii cont de ea]. bafta*
Poate te prosteste.Crede ca te-a linistit spunandu-ti asa-zisul "adevar". Eu cred ca te vede ca pe o capcana usoara.Ai grija! Bafta! :*
Pai dac zice ca ai ceva ce nu il lasa sa profite de tine at e clar ca poate te place ca daca nu te-ar fi placut gtta ar fi terminat cu tine dar ar fi bine daca nu l-ai mai intarata nici uh chiar asa de rau ca poate afce asa si din cauza ca uh ii raspuns lui la fel
Auzi? da` de ce nu profiti tu de el. ia'l, tragei'o si apoi da'i un sut in c*r.si gata
Vrea sa te prosteasca.
Eu, una, de la faza cu ''nu profit de tine ca ai ceva special'' nu mai vorbeam cu el ca e clar ca buna ziua ce fel de om e: un zero barat!
Acum, din moment ce ti-a dat de inteles ca e genul care profita de fete si ti-a spus clar ca nu vrea o relatie serioasa, ma intreb si eu ca oricine : ce mama naibii mai cauti dupa el!?
Trezeste-te!
Lumea e plina de idioti!
Prin faptul ca ti-a spus ca el profita de toate mai putin de tine ...ca ai tu acel ceva, a incercat doar sa te faca sa vezi in el un baiat de treaba, ca chiar te vrea cu adevarat.
Dar eu zic sa nu te bazezi pe asta, pentru ca mie imi pare tocmai invers... Vrea doar sa te convinga sa-i pici si pentru asta, te minte frumos!
Daca chiar vrei sa-l testezi, supune-l mai multor incercari : Cheama-l sa-ti aduca medicamente ca esti bolnava si nu poti iesi afara din casa, suna-l destul de des ( daca se enerveaza, posibil ca este cu alta, sau n-are chef de tine in calitate de iubita ).
Nu-l ignora! Ca sa aflii ce vrea, e cea mai proasta varianta sa-l ignori. Pt ca doar il vei face sa se ambitioneze mai mult sa te aiba. Si tu vrei sa aflii ce vrea, nu sa te aiba pentru o noapte, nu?!
Comporta-te cu el ca si cand ai fii iubita lui! Daca da semne de enervare, plictiseala, evitare, e clar ca nu vrea decat o aventura!
Mi-a zis ca e a 2-a oara cand ii se intampla sa nu poata profita de o fata...si anca, i-am cerut deja o favoare si s-a oferit ft dragut sa ma ajute. Mi-a zis ca ma place, imi face complimente, dar nimic altceva