| laviniabeluska11 a întrebat:

Bună!

Am cunoscut acum o luna un băiat pe un site. În mintea mea, la momentul respectiv, a fost ca vreau doar o aventura cu el și va rog nu judecați. Sunt după o perioada mai dura și nu am reușit sa ma mai lipesc de cineva. Am vrut să ma echilibrez hormonal cu el, însă doar pentru o seara. Chestia este ca a fost o chimie foarte puternica și o compatibilitate foarte mare in pat și am păstrat legătura până acum. Încep să mă îndrăgostesc de el tocmai datorită a ceea ce se întâmpla în intimitate. Am încercat să imi blochez sentimentele și dorințele acestea de a-l revedea, însă nu pot. Am prins drag de el. Exista oare posibilitatea in timp sa se dezvolte ceva serios? Știu ca diferă de la caz la caz, însă as vrea sa știu și alte păreri. Menționez ca eu sunt mai mare decât el cu 6 ani. Și suntem 2 persoane foarte ocupate cu jobul și mereu cu treaba, însă când e vorba de a ne întâlni, nu mai contează nimic. E ca un foc totul.

6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Orice e posibil. Evident, depinde foarte mult de voi doi încotro se îndreaptă relația.

| LordCristobal a răspuns:

Pai bucura-te de chimia care o ai cu el, rar gasesti parteneri cu care sa ai o pasiune asa frumoasa.
Cat merge intalneste-te cu el cand nu mai merge va despartiti prieteneste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desparte-te de ăla că îi trece lui de tine cam după 3 luni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci poate nu îți va mai răspunde el la telefon când îl suni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei!

"Eztremele se despart la fel de repede pe cât s-au atras" spunea un psiholog excelent care e femeie chiar

Din ce povestești nu pare a fi vorba de o chimie la nivel relațional și personal ci mai mult fizic, sexual

Chiar dacă sunt șanse mici să meargă, nu știi până nu încerci, corect?

Ce te oprește să încerci o relație cu el?

N-ai ce să pierzi, încercați și vede -ți ce iese

| 94Lucifer94 a răspuns:

In timpul sexului, creierul femeii eliberează un anumit hormon, cel care te face să te indrăgostești de el. Caută pe net pentru a ști exact numele acelui hormon, este eliberat doar in timpul sexului. Gandește-te dacă si el vrea ceva serios, sau doar să și-o pună cu tine. Incercarea moarte n-are