| Alexandraroseda a întrebat:

Bună, am cunoscut acum vreo câteva luni un tip, am început sa vorbim, ne-am atașat foarte mult unul de altul. Într-o zi am ieșit la o prima întâlnire care a decurs foarte bine din punctul meu de vedere, însă de după acea întâlnire el a început sa fie foarte rece și distant cu mine. Vorbeam aproape non stop, de dimineață până seara, acum abia dacă ne mai băgăm în seama. Problema e ca eu m-am îndrăgostit de el și as vrea sa ii spun asta dar ținând ca ma ignora nu știu dacă ar fi un lucru ok sa ii spun. Nu as vrea sa creadă ca ii spun ce simt doar sa vorbim iar și chestii de genul. Știu ca o sa îmi fie probabil extrem de greu sa trec peste ce a fost între noi, însă nu stiu ce sa fac sa ii spun ce simt sau sa îl las în pace sa fie fericit și sa își vadă de viata, chiar dacă a asta ar însemna să nu mai fie langa mine. Ce m-ați sfătui sa fac?

6 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Ceva nu i-a placut la tine, ceva ce nu a putut observa din poze sau de pe webcam (presupunand ca v-ati vazut pe camera inainte de a va intalni), ci doar cand te-a intalnit. Nu cred ca te-ar avantaja/ajuta sa-i spui ca-l iubesti. Parerea mea este ca trebuie sa-l uiti.

| Hammurabi a răspuns:

Dacă l-ai mai fi interesat câtuși de puțin (după ce s-a întâlnit cu tine) ar fi fost el aproape permanent "călare" pe tine.
Nu ai ce face. E un loz necâștigător.
Orice ai vrea să faci, ți-ai pierde timpul aiurea.
Renunță și treci peste. Nu e ultimul tip de pe planetă.

| anonimuIl a răspuns:

Nu ești tipul lui de femeie. Te-a văzut - asta a fost tot pentru el. Dacă crezi în basme și prostii că nu contează aspectul și contează sufletul așa vei mai păți și cu alții.

| anonimuIl a răspuns:

Următorul băiat pe care să îl cunoști să fie EXACT ca tine până vă vedeți și în realitate. Te uiți la poza lui și în oglindă cum arăți și să semănați. Nu te uita la alt tip de băieți că vei păți cum ai pățit cu ăsta de acum.

| Kiran a răspuns:

Mai asteapta, mai scrie-i. intr-un tango e necesar 2... intr-o relatie e asemenea. daca tu ai senzatia ca te place, atunci de ce sa spui ca nu te place. cauta pretexte sa vorbesti cu el (sa jucati ceva sau gasesti tu ceva) si fii cu un ochi daca el incepe cumva sa devina. ciudat. in sensul ca. vorbeste cu altcineva.

| Secretgirl7890 a răspuns:

Nu ai cum să iubești un om doar vorbind online, a fost doar atracție probabil. Având în vedere că el te ignora ar trebui sa-l lași de tot, nu a plăcut ceva la tine doar că n-a vrut să fie nesimțit și să-ți spuna.