Si daca ai mai multe masini si femei?
Atunci nu fii egoist si nu cere nici tu prea mult de la ele! Stii tu vorba aiaomnul a dat, Domnul a luat!
Nu te supara cati ani ai?
Nu-ti spun ca te dezamagesc s-apoi ai lua sfaturile drept conceptii demodate!
Nu,nu fac asta.i really wanna know.i am not very young.
Daca ea tocmai a iesit dintr-o relatie tu crezi ca vrea sa se cupleze cu tine asa repede? Voi chiar credeti ca viata asta e o cursa de F1? cine-i mai rapid castiga? Dupa voi e simplu: Hop, Top ne-am cuplat, ne culcam si facem sex!
Oare chiar viata asta nu are si ea sensurile ei?
Las-o sa se adune, vorbeste cu ea daca are nevoie de ajutor [fara sa ti-l solicite ajutorul e considerata agresiune], fi alaturi de ea si abia mai apoi vezi ce se mai poate face sa fie a a ta!
Cred ca ai dreptate.Chiar iti multumesc pentru raspuns.
Hmm...nu prea stiu ce sa zic...atunci cand o fata te place iti dai seama dupa comportamentul ei! Probabil sufera dupa fosta relatie si poate inca o doare! Incearca sa ii arati ca ii esti alaturi indiferent de situatie! Vei vedea ca isi va da seama ca cel cu care a fost nu a meritat si ca tu tii cu adevarat la ea! Asa se va schimba si iti va impartasi sentimentele! Bafta.:d
Buna! sincer nu ma prea pricep cum sa-i fiu alaturi.ma respinge si cand vreau sa plec atunci nu-i comvine! este putin cam ciudat.
SongKangfan1 întreabă: