| Puiu_3680 a întrebat:

Am cunoscut o fata acum 2 saptamani si de atunci vorbim destul de des,petrecem mult timp impreuna si am reusit inca din primele zile sa o iau cu mine intr-un grup ( voluntariat).eu o duc acasa,o aduc,deci,cum spuneam,petrecem mult timp impreuna. Acum 3, 4 zile am vazut-o vorbind cu un alt baiat de aici..ma rog, nu cred ca e ceva deplasat.dar ma deranjeaza.Ea este la atletism si in fiecare seara e adusa acasa de 3 baieti.Ar trebui sa ii arat ca sunt putin gelos sau fetelor nu prea le place asta?

Răspuns Câştigător
| schmoll a răspuns:

Sunt 2 saptamani,nu te avanta asa repede,poti sa dai niste semne mici de gelozie,s-o intrebi despre viata ei,inca nu te pripi,analizeaza putin,afla mai multe despre,nu te arunca asa repede,iti vei provoca suferinta, tu o placi, nu e exclus sa te placa, iubirea nu se programeaza, ea vine de unde nu te asteptihappyo zi faina sa ai

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

In cazul de fata, gelozia ta chiar este prosteasca, fata nu are nicio obligatie fata de tine.

| CheLoo23 a răspuns:

E ceva normal esti foarte indragostit ce aceasta fata e un lucru bun sa fi gelos doar in acele limite nu peste ele happy arata-i ca esti gelos doar prin anumite gesturi nu-i spune in fata chestia asta in rest e ceva firesc esti tu si asta este tot ce conteaza oriscium din ce povesteti tu si ea este indragostita de tine te place deci cred ca abia asteapta sa o scoti in oras sau sai propui ceva de genu hai sa fim imrepuna happy iar despre acei baieti nu-ti face grij caini sunt peste tot oriunde nici daca vei fi cu ea nu iti vor da pace pun pariu ca acea fata este foarte frumoasa deci vei avea foarte multi Rivali happy bye bro

| unknøwn a răspuns:

Eşti un amic bun. Eu zic s-o pui capră până nu e prea târziu.
De fapt, am o presimţire că deja e prea târziu.

| nekmario a răspuns:

Asa este orice baiat cand vede ca alti baieti se apropie de bunaciunea lui dar daca inca nu esti cu ea nu-i poti spune nimic ea e libera face ce vrea Craciun fericit alaturi de ea!