Sunt 2 saptamani,nu te avanta asa repede,poti sa dai niste semne mici de gelozie,s-o intrebi despre viata ei,inca nu te pripi,analizeaza putin,afla mai multe despre,nu te arunca asa repede,iti vei provoca suferinta, tu o placi, nu e exclus sa te placa, iubirea nu se programeaza, ea vine de unde nu te asteptio zi faina sa ai
In cazul de fata, gelozia ta chiar este prosteasca, fata nu are nicio obligatie fata de tine.
E ceva normal esti foarte indragostit ce aceasta fata e un lucru bun sa fi gelos doar in acele limite nu peste ele arata-i ca esti gelos doar prin anumite gesturi nu-i spune in fata chestia asta in rest e ceva firesc esti tu si asta este tot ce conteaza oriscium din ce povesteti tu si ea este indragostita de tine te place deci cred ca abia asteapta sa o scoti in oras sau sai propui ceva de genu hai sa fim imrepuna iar despre acei baieti nu-ti face grij caini sunt peste tot oriunde nici daca vei fi cu ea nu iti vor da pace pun pariu ca acea fata este foarte frumoasa deci vei avea foarte multi Rivali bye bro
Eşti un amic bun. Eu zic s-o pui capră până nu e prea târziu.
De fapt, am o presimţire că deja e prea târziu.
Asa este orice baiat cand vede ca alti baieti se apropie de bunaciunea lui dar daca inca nu esti cu ea nu-i poti spune nimic ea e libera face ce vrea Craciun fericit alaturi de ea!