anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am cunoscut o fata de 19 ani, pare sa ne intelegem f bine...
Ea mi-a marturisit ca e virgina...si isi doreste foarte mult sa trecem la acel pas sa scape,, de a nu mai fi fata mare" Avem o luna de relatie happy
Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| 1995CPS a răspuns:

Chestia asta trebuie facuta cand aman2 sunteti de acord cu acest pas, dar respectul unul fata de celalalt nu trebuie sa lipseasca dintr o relatie.
Daca se poate sa va cunoasteti din ce in ce mai mult ar fi si mai bine. Pas cu pas spre realizari mari happy aveti grija si nu va bateti joc unu de altul

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

S-o faceti daca vreti amandoi, de ce nu? laughing

| RAY a răspuns:

Asa repede man?

| Freya1 a răspuns:

Da are dreptate e un calvar virginitatea in ziua de azi ce sa iti spun.
Daca asta simti poti sa o faci ca doar tu nu pierzi nimic

| Emilian65 a răspuns:

Este prea repede sa faceți sex.

| SG1995 a răspuns:

Fa-o nu pierzi nimic.

| christall a răspuns:

Ce prostie. zici ca e o corvoada. Ala trebuuie sa fie un moment frumos, nu hai s-o facem sa scap. Nu te simti folosit? Daca spunea imi doresc asta pentru ca tin la tine e una, dar asa.Dar faci cum crezi.

| munteanuionvictor a răspuns:

Trebuie să-i faci un bine.

| ShamelessQboy a răspuns:

Nu vad ce mai așteptați, pregătiți un cadruintim plăcut si plăcut si treceți la fapte!
La mine nu trecea mai mult de prima ocazie fără să ne bucurămde sex, acum depindesi detine cât de experimentat esti si stii sa o faci sa isi dorească.
Succes!

| Annnnnie a răspuns:

Daca va intelegeti si sunteti hotarati sa faceti pasul asta, nu stiu de ce ai ezita. Faceti impreuna sa fie un moment placut.
Pregateste-o din timp, daca zici ca e virgina si.
distractie placuta laughing