Problema daca nu e din zona. Daca stati la +25 km, eu iti sugerez sa iti cauti alta; Nu vreau sa fiu rau, dar daca TE CHINUI sa intretii o astfel de relatie, ei bine. poate doar daca esti cel mai bun barbat/baiat din lume pentru ea sa reuseasca. Daca te-a refuzat, e semn clar ca te-a 'mirosit', sau cum spun unii, te-a luat 'radarul' si te-a pus pe lista neagra. Lista neagra e lista de oameni cu care trebuie sa vorbeasca si nu ii poate ignora, gen colegi, sefi, oameni sacaitori din telefon. Sincer, cauta-ti alta, chiar daca iti place. Eu ma chinui de un an cu o astfel de relatie, si ea e femeia visurilor mele, dar. cateodata ma intreb daca merita. Daca n'ar fi serviciul si banii ar creste in copaci, da, dar asa... Bafta
Vb cat mai frumos cu ea. cat mai multe complimente poti chiar sa ii zici ca o placi ff mult
iar ccand va intalniti incearca sa o saruti dar nu intr-un loc prea romantic
Pai vorbesc cu ea destul de frumos, dar pare-mi-se ca se sperie cand incerc sa vorbesc cu ea despre lucruri mai serioase:p, si atunci da inapoi...
E clar, nu are incredere. Nu merge daca nu va vedeti o data la 2 zile cel putin, parerea mea. Hai cauta alta, e plina balta de peste