| JustMeCata a întrebat:

am cunoscut o fata si am adaugat-o pe facebook, dupa care am vorbit cu ea. Intr-o alta zi am contactat-o din nou pe facebook si i-am cerut numarul ei de telefon i-am zis ca poate ne vedem la un suc. Nu a vrut sa mi-l dea a zis ca e mai bine asa si ca are mai multe motive care nu vrea sa le zica. Dupa am mai incercat putin am zis ca poate se razgandeste. I-am lasat un comentariu la o poza am zis ca e frumoasa nu mi-a raspuns nici macar un like nu a dat. Ce ar trebui sa fac? Chiar imi place de ea. Aveti ceva sfaturi pentru mine?

10 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Te ignora. daca te vroia te cauta ea

| Mussette a răspuns:

Daca te placea, iti raspundea intr-un fel. big grin

| packman a răspuns (pentru Mussette):

rolling on the floor))) SERIOS? laughing)

| Mussette a răspuns (pentru packman):

Cred ca da. De ce sa se gandeasca atat?!

| Futhakari a răspuns:

Este exact ca la mine poveste si eu am adaugat pe FB o fata ami place de ea i-am dat un com la o poza eu am primit like dar cand am zis 2 cuvinte pe chat nu mi-a raspuns, lol nici eu nu le inteleg pe fete frate.

| Ioana011 a răspuns:

Nu te place si faza cu motivele era doar un pretext. Las-o in pace sau daca vrei mai insista, dar sa nu devii foarte insistent ca nu e bine.

| Cristina_Silvia_Cristina_Silvia_1990 a răspuns:

Ar fi bine sa o rogi frumos

| DoctorHurtHeart a răspuns:

Vrea sa fiti doar prieteni. Eu nu as mai icerca nimic deocamdata... mai asteapta putin, poate cu timpul o sa fiti mai apropiati.

| IustynaPuuP a răspuns:

Macar intreaba daca vreti sa fici amici, dar mai degraba laso deoarece poate are iubit de ce crezi ca are motivele ei?

| emiandreea a răspuns:

Poate este timida si vrea ca mai intai sa va cunoasteti si dupa poate o sa vrea sa fiti mai mult ca prieteni SFAT: incearca sa o cunosti