| ciorbeaX a întrebat:

Buna am cunoscut o fata si am vorbit cu ea pe mess si ea m-a intrebat daca o plac si eu am zis ca da si eu am intrebat-o daca ma place si a zis: da!:*:*:*:*:*:*:*:*:X:X. Ziua urmatoare am mers la o aniversare unde si ea era invitata dar nu a putut veni. Un coleg a intrat pe mess si ia scris spunandu-ibig grinc nu miai spus ca esti cu el(adica cu mine)iar ea a raspuns ca nu este cu mine, si doar cu o seara in urma imi facea declaratii.In acea seara am ajuns acasa si nu am dat de ea din pacate pe mess. Ce pot sa fac? FUNDA daca mergewinking

4 răspunsuri:
| Alystar a răspuns:

Discuta cu ea si lamuriti daca este cu tine sau nu. e posibil ca ea sa nu fi vrut sa dea din casa

| κλάους a răspuns:

Pai bine inteles ca nu e cu tine, LOL. Ti-a spus ca te place, dar o fata cand spune ca te place, se poate referii la mai multe chestiie, asa s-a intamplat si cu mine. O fata mi-a spus ca ma place, ea prima, si dupa aceea si eu, iar dupa vreo 2 saptamanii, in care am asteptat raspunsul ei, mi-a spus ca ma place ca prieten. Inainte spunea la toti ca ma place, ca-i rusine sa vorbeasca cu mine, si mai multe chestii.

Si, de ce i-ai spus acelui coleg ca esti cu ea? Ea nu ti-a spus ca vre as fie cu tine, sau ca e cu tine... Eu unul cred ca e greseala ta, parerea mea.

Vorbeste cu ea, cere`i scuze ca i-ai spus colegului, daca nu`i convine situatia, si in continuare vorbeste cu ea, clarifica situatia, sa nu fie ca la mine, si sa astepti, e pacat.

| mariana_1741 a răspuns:

Pai vb serios cu ea si lamureste lucrurile pentru ca asa nu poti sa o lasi sa nusi bata joc de tine nu de alta succes! sa ai noroc

| ciorbeaX explică:

Acum nu este pe mess da daimi id tau ca atunci cand intra sa iti trimit ce am vb cu ea