Discuta cu ea si lamuriti daca este cu tine sau nu. e posibil ca ea sa nu fi vrut sa dea din casa
Pai bine inteles ca nu e cu tine, LOL. Ti-a spus ca te place, dar o fata cand spune ca te place, se poate referii la mai multe chestiie, asa s-a intamplat si cu mine. O fata mi-a spus ca ma place, ea prima, si dupa aceea si eu, iar dupa vreo 2 saptamanii, in care am asteptat raspunsul ei, mi-a spus ca ma place ca prieten. Inainte spunea la toti ca ma place, ca-i rusine sa vorbeasca cu mine, si mai multe chestii.
Si, de ce i-ai spus acelui coleg ca esti cu ea? Ea nu ti-a spus ca vre as fie cu tine, sau ca e cu tine... Eu unul cred ca e greseala ta, parerea mea.
Vorbeste cu ea, cere`i scuze ca i-ai spus colegului, daca nu`i convine situatia, si in continuare vorbeste cu ea, clarifica situatia, sa nu fie ca la mine, si sa astepti, e pacat.
Pai vb serios cu ea si lamureste lucrurile pentru ca asa nu poti sa o lasi sa nusi bata joc de tine nu de alta succes! sa ai noroc
Acum nu este pe mess da daimi id tau ca atunci cand intra sa iti trimit ce am vb cu ea