Adevarul este ca o fata fiind indragostita ar face orice pentru a castiga ceea ce vrea, dar tu fiind o fata inteligenta nu trebuia sa te gandesti sa-ti schimbi fizicul pentru el. Fiecare pas trebuia sa fie facut la randul lui. De ce se dadea la alte fete cat timp tu arata-i diferit fata de prezent, si brusc cand ai slabit te-a bagat in seama? Nu cred ca e dragoste asta, ci doar o prosteala. Un baiat cand place o fata, el trebuie sa faca orice pentru a castiga`o, tu ai gresit facand primul pas. Lasa-l, stiu ca e greu, dar incearca sa uiti de el, e mai bine sa fiti amici si nimic altceva Parerea mea :d, spre sa te ajute. :*
Aha,si pana cand erai mai grasuta de ce nu te placea, doar acum i-a sarit fisa!Eu zic sa faci te sfatuieste inima!
I love love stories pai sincer cred ca ar trebui sa fiti impreuna pentru ca la urma urmei puteti decide si singuri cu cine vreti sa fiti impreuna si daca altora nu le convine sa isi bage lama in gat de ciuda
Daca te place, te place nu dupa greutatea ta.Si poti sa il intrebi si tu pur si simplu daca te place sau daca vrea.Trebuie doar sa fi un pic mai tupeista!