| Monica_2388 a întrebat:

Am cunoscut un baiat acum 2 ani, mi-a placut din prima clipa in care l-am vazut(imi este vecin), dar chestia a fost ca el nu m-a placut pe mine pentru ca eram un pic mai grasuta, dar totusi ne intelegeam bine ca amici, dar eu vroiam sa fim impreuna, el tot statea cu alte fete pana cand mi-am pus in gand ca vreau sa slabesc ca sa pot fi impreuna cu el, sa ma placa(asta ar fi fost solutia:sa slabesc). Am avut 65 de kg, iar de cand am inceput sa slabesc mai mult, cand am ajuns la 53-54 de kg incepusera sa se apropie mai mult de mine, dar tot nu m-a intrebat daca vreau sa fim impreuna.In prezent am 47 de kg si 1.64 cm.Intr-o seara nu demult, acum doua saptamani, mi-a spus pe mess ca ma place, ca toti prietenii lui ii spun ca is draguta ca de ce nu suntem impreuna si mi-a mai spus ca ar vrea sa fim impreuna dar ii e frica sa nu ne desparta baietii si fetele de la noi de la bloc.Eu presimt ca tine la mine, si de multe ori mi-a aratat chestia asta dar nu sunt sigura, daca tine la mine si ma place de ce nu vrea sa fim impreuna? Va rog ajutati-ma cu un sfat. Dau funda+vot!:*. Sper ca nu v-am plictisit!happy

Răspuns Câştigător
| Abcdetc a răspuns:

Adevarul este ca o fata fiind indragostita ar face orice pentru a castiga ceea ce vrea, dar tu fiind o fata inteligenta nu trebuia sa te gandesti sa-ti schimbi fizicul pentru el. Fiecare pas trebuia sa fie facut la randul lui. De ce se dadea la alte fete cat timp tu arata-i diferit fata de prezent, si brusc cand ai slabit te-a bagat in seama? Nu cred ca e dragoste asta, ci doar o prosteala. Un baiat cand place o fata, el trebuie sa faca orice pentru a castiga`o, tu ai gresit facand primul pas. Lasa-l, stiu ca e greu, dar incearca sa uiti de el, e mai bine sa fiti amici si nimic altceva thinking Parerea mea :d, spre sa te ajute. :*

3 răspunsuri:
| Angelique a răspuns:

Aha,si pana cand erai mai grasuta de ce nu te placea, doar acum i-a sarit fisa!tongueEu zic sa faci te sfatuieste inima!

| CookieMonster_4926 a răspuns:

I love love stories laughing pai sincer cred ca ar trebui sa fiti impreuna pentru ca la urma urmei puteti decide si singuri cu cine vreti sa fiti impreuna si daca altora nu le convine sa isi bage lama in gat de ciudalaughing

| anim a răspuns:

Daca te place, te place nu dupa greutatea ta.Si poti sa il intrebi si tu pur si simplu daca te place sau daca vrea.Trebuie doar sa fi un pic mai tupeista!