Poate ca da. poate ca esti doar o aventura, dar dupa cate se pare nu tine la prietena lui.Cred ca cel mai bine e sa discutsii cu el si daca te ia cu vrajeala de'aia ieftina da'l in colo ca asa chiar nu merita
Agresiune fizica si verbala.Si inca tii mult la el.As rade dar asta ar insemna sa vomit.Mai fetelor eu am impresia ca voi va meritati soarta cu varf si indesat.Frumos se poarta si un caine cu tine dar nimeni nu te asigura ca nu te poate si musca.Incep sa ma felicit cand investighez atent trecutul fiecarei persoane din anturajul meu nu pentru juca telefonul fara fir ci pentru siguranta mea
Fata mea, fugi cat te tin picioarele de el! Daca a lovit o fata, iti va veni si tie randul cand alta iti va lua locul! Este o chestiune de timp! Fugi si nu te mai uita inapoi! Meriti ceva normal, daca nu ceva mai bun, dar nici atat de rau! Este un...nu pot scrie de cenzura.Cine a dat o data intr-o femeie, va da mereu! Nu te imbata cu apa rece ca cu tine va fi altfel! NU va fi! Este o vorba:"Naravul din fire, n-are lecuire".
La ora de roamana cu tine! asta daca nu vrei sa avem sezatia ca esti o alta pipita analfabeta agramata.
si acum raspunsul: ar trebui sa vorbesti cu el despre asta, ar trebui sa il intrebi ce vrea de fapt de la tine.
daca prietenii iti spun sa o lasi balta eu cred ca au un motiv anume.ar trebui sa ii intrebi care este acel motiv. dupa ar trebui sa stai sa analizezi situatia si sa iei o hotarare: continui sau nu.
de placut tipul clar te place, altfel nu ti-ar mai cauta compania.cat de serioasa este relatia pe care el o vrea cu tine nu iti puteam spune noi, decat el. el este singurul care iti poate raspunde la aceste intrebari.
PAi este posibil ca tu sa fi o aventura pentru el dar gandeste-te si la prietena lui cum s-ar simti daca ar afla ce faceti voi 2 cand ea nu este.
Asa cum a dat in prietena lui, asa o sa dea si in tine.nu te increde in oricine iti spune "dragalasenii" din astea.
Daca el are prietena tu ce cauti in peisaj? Chiar crezi ca o sa-si lase prietena pentru tine? ai atata incredere in el? Daca vroiai sa iesi cu el de ce nu i-ai spus de la inceput sa se desparta de fata aceea in favoarea ta, dar din ceea ce ai scris acolo (ma doare putin capul de la scrisul tau) baiatul nu prea are de gand sa se desparta de ea. Si apoi tu chiar crezi ca fratele lui iti spune ca nu e de tine degeaba? eu spun sa-ti vezi tu de treaba ta si sa stai in banca ta ca povestea asta se poate termina urat. Fata aia cred ca il iubeste foarte mult de ii suporta toate mizeriile (daca a dat in ea ce te face sa crezi ca nu o sa dea si in tine) si nu-i da papucii. Indeparteaza-te de el daca te respecti macar un pic si ai ceva pretentii de la tine. Un baiat care te iubeste si te repecta iti ofera locul de langa el nu locul de dupa usa ca sa-i spun asa.
Discuta cu el...si spune-i... Daca vrei sa stai cu mine cu adevarat si simti ceva fata de mine desparte'te de prietena ta daca nu lasa'ma in pace si numai te da la mine saruta sau altele.
Eu spun sa vorbesti cu el.
Are prietena. Te gandesti ca cum i-a facut ei cu tine. adica sa stea cu tine, poate sa i o faca si tie intr-o viitoare relatie?
Vorbeste cumva cu el si vezi daca si el te place.
Daca da, poate se desparte si puteti sa aveti o relatie fericita!
Te a cautat dupa momentele acelea? Daca nu, nu cred ca e interesat.
Ar trebui sa te gandesti si la prietena lui. poate sufera. Asa ai putea sa fii si tu in locu' ei mai tarziu...
Ai grija.
Si bafta.
Iao si tu mai usor zii mai pe scurt sa inteleaga omu.nu mai amesteca cuvintele
Bună! Ascultă-i pe cei din jurul tău, nu cred că ei îţi vor răul. Poate au dreptate, poate lui îi place doar distracţia. Cunoaşte-l mai bine şi după aia o să îţi faci singură o părere despre el.
Oricum, nu te băga într-o relaţie cu el până când nu eşti sigură că s-a despărţit de prietena lui.
Multă baftă!
Eu zic sa il lasi sti cum e zicala ori la bal ori la spital asa ca lasa-l dal in pastele masi ca te va face sa suferi si aasa i-o intorci tu faci cum crezi dar it dau si eu funda daca im dau si tu mie
Uite baiatul pare a fi cam vagabond, eu te cred ca esti indragostita, dar parerea mea este ca el vrea doar sa-si bata joc de tine.Si dupa accea te va durea f mult.Nu-ti fa griji vei gasi un baiat mult mai bun care sa te merite:X
HAHA numai 2 ore v-ati sarutat? eu 3 ore jumate non stop WEAK in fine se cunoaste ca te,, foloseste'' oarecum eu zic sa mergi la scoala nu l adiscoteca cum zice si dnxbv (primul comentariu)
Depinde si ce ati facut atunci cat ati stat impreuna... dar probabil asa se comporta cu toate fetele. ii place sa isi traiasca viata la maxim. sunt multi tipi de genul asta, si eu am trecut prin astfel de momente dar trebuie sa te feresti de el...cunoaste mai bine o persoana inainte de a te arunca in bratele lui.