Dupa descrierea ta,eu zic ca e clar indragostit de tine, dar nu stie cum sa-ti spuna.
Daca o sa-i spui, vei afla si sentimentele lui, pentru ca daca raspunsul e negativ, nu ai cum sa-l faci sa te iubeasca.
Înțelegeți odată ca dragostea asta nu vine cum și când vreți voi și ca nu puteți face ceva sa se îndrăgostească cineva de voi. Ori simte, ori nu simte. Atât.
Nu este tarziu niciodata. Se zice ca speranta NICIODATA... NU moare. Bafta!
Nu, si nu cred ca ii voi spune. A zis odată ca nu s-ar intalni cu cineva care este îndrăgostit de el daca el nu simte la fel, pentru ca doar o va răni.
Dupa descrierea ta,eu zic ca e clar indragostit de tine, dar nu stie cum sa-ti spuna.
Daca o sa-i spui, vei afla si sentimentele lui, pentru ca daca raspunsul e negativ, nu ai cum sa-l faci sa te iubeasca.
In primul rând ar trebui sa iti exprimi sentimentele si dupa sa astepti un răspuns de la el, sa iti impui cerințele. Daca își dorește într-adevăr o relație cu tine vei vedea daca nu trebuie sa pui stop
Mie imi cam pare a beneficiu din partea lui, despre dragoste nu prea pare a fi vorba din ceea ce spui, daca el nu pare ca te iubește atunci cel mai probabil asa este, cat despre a face pe cineva sa te iubească este imposibil, nu există asa ceva ori te iubește ori nu, iar cu cat încerci mai mult cu atât o sa il plictisești mai tare.