| Carabulea_Luminita_1998 a întrebat:

Buna, am cunoscut un baiat are 37 de ani nu cred ca se cosidera baiat, cred ca deja e barbat dar problema e ca eu am 22 de ani si el are 37. Mi se pare ca e mare pentru mine, mi-e frica de reactia parintilor. Am mare nevoie de sfaturi daca este ok sa am pe cineva mai mare decat mine, este diferenta mare intre noi si ne cunoastem, deja avem cateva lucruri in comun, suntem la inceput. Am nevoie de sfaturi cat mai rapid, urgent va rog, dau fundita, am nevoie de sfaturi

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

La 37 de ani nu mai este "baiat" demult!
In ce priveste o relatie cu unul de 37 cand tu ai doar 22...este o diferenta mult prea mare, din toate punctele de vedere si curand se va observa asta, in orice faceti, decideti sau functionati, ca si cuplu.
Eu spun sa te mai gandesti, relatia asta neavand un viitor sigur si fericit din prea multe diferente, create de distanta asta, intre generatii.

| corbulalbrosu a răspuns:

Diferenta de varsta este mult prea mare pentru ca un astfel de cuplu sa reprezinte o relatie de succes pe tot restul vietii tale. Insa doar asa pentru o relatie de prietenie pura cu/fara beneficii s-ar putea chiar sa merite sa incerci. Sanatate!

| Andreeush a răspuns:

Ar trebui să îl lași, caută pe unul de vârsta ta.

| Sofer a răspuns:

O relatie ar merge pentru sex si atat.

| Eireann a răspuns:

22 de ani e o perioada frumoasa si plina de experiente inedite. El le-a trait, nu il mai intereseaza si are alta perspectiva asupra vietii. Ca sa fii alaturi de el va trebui sa te maturizezi si sa renunti la o parte din tineretea ta el la 37 de ani nu mai este adaptabil, tu o sa trebuiasca sa fii. Pe viitor ce vrei? Casatorie? Copii? Poate nu acum, poate peste 5-6-7 ani, atunci fericitul tata va avea peste 40 de ani. Eu zic sa te gandesti, dar o relatie cu un barbat mai in varsta poate sa fie foarte frumoasa.

| ChrisRo a răspuns:

Pentru niste sex merge. Apoi, daca aveti cam acelasi IQ, puteti sa fuzionati pentru mai mult timp. laughing