| antoniaidk a întrebat:

Buna,am cunoscut un baiat de nota 10.Are un suflet bun,ne înțelegem perfect, nu ne certam niciodată, ma tratează ca pe o printesa și îl iubesc la maxim și el la fel. Niciodată nu mi s-a întâmplat așa ceva și sunt puțin panicata sa nu se întâmple ceva. Chiar as vrea sa rămân cu el toată viața mea, stiu ca suna penibil dar suntem mereu pe aceeași lungime de unda, gândim la fel, avem aceleasi gusturi, aceleasi glume, e perfect și asta puțin ma sperie. Ce sfaturi mi-ați putea da ca sa ma obișnuiesc cu sentimentul de iubire reciproca?
Dau funda! multumesc!

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Traieste-ti clipa. La inceput toate sunt roz.

| ania a răspuns:

Asa e la inceput, totul ti se pare perfect, pe urma incepi sa vezi si minusurile ceoialte persoane si cealala persoama devine constienta de ale.tale.Important e sa inveti sa ierti, sa alegi sa faci lucruri care pentru celalat sunt importante sau sa nu faci ce il deranjeaza mult,, sa comunici preferintele si iritarile cu resoect si blandete etc sa inveti sa comstruiesti o relatie intre oameni iremediabil imperfecti. Oamenii devin suflete pereche prin efortul de a se potrivi, de a evolua impreuna.

| RAY a răspuns:

Ti am mai scris ca lipseste atractia fizica dar tu tot incapatanata ramai, nu simti atractie fizica fata de el, simplu, vezi ce baiat te atrage fizic si spune-i ca nu il placi si gata

| antoniaidk explică (pentru RAY):

Ii altul bos

| Violleta2022 a răspuns:

Eu cred ca tu esti naiva, fiindca toti vor nuamis ex de la tine si cu 2 compliemente tu le cedezi. Toti sunt de nota 10 cand iti spun lucurui frumoase, ta mangaie si tu accepti sexul, dar dupa ce s-au plictisit de tine sau nu vor sa iasa cu tine, ajunge sa va certati si se rupe relatia.

Uite aici un alt topic al tau cu aceeasi situiatie ajunsa in declin:

"In 29 Mai | antoniaidk a întrebat:
Buna! Eu am stat cu un baiat foarte bun, nota 10, dar din păcate nu ne prea înțelegem și ne certam prea des..."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Așa e la început.

| gogugogugogu a răspuns:

Fii naturala si traieste clipa.

| foreverme9500 a răspuns:

Bucură-te de momentele frumoase cu el, și încearcă să nu îți mai faci gânduri negre.