In primul rand nu exista dragoste la prima vedere e doar o replica de agatat daca a spus asta clar are un interes!
Daca tu chiar tii la el cel mai bine este sa ii spui ca tii la el dar nu esti inca pregatita pentru o relatie daca o sa te inteleaga inseamna ca el chiar tine la tine daca o sa insiste sa fiti impreuna inseamna ca vrea ceva de la tine!
Nu cred ca are un interes ascuns.e papusel asa.e tare simtit
Aici gresiti voi fetele, daca cineva se poarta frumos cu voi, il cam catalogati,, papusel''.Si vezi, dai de 3-4 fete care te considera,,papusel'',si dupa, te enervezi, si vei fi incadrat la categoria,, porci''. Poate de aia ramane tara fara asa zisii barbati,, cavaleri''
Ai grija sunt multi la fel ca el!
Mai bine ai grija!
Aa nuuu...eu nu am zis-o cu rautate mie imi place cum e...la mine asta nu inseamna ceva de rau, dimpotriva
Papusel? Papusel e numa fratele lui Kintzi, Barbat. Asa ca ai grija cum vorbesti sau mania lui Kintzi se va adabe asupra ta.
Dragut asa.Chiar ma intrebam daca vreo fata mai apreciaza gesturile astea
Daaa..normal...eu apreciez.dar sunt eu mai ciudata in sensul ca nu stiu ce vreau..nu e problema lui...da mi id ul tau sa vb..sau andreea_v112
Daca pana acum ai dat numai de golani,e de inteles comportamentul tau,normal ca esti mai rezervata,daca te arzi cu ciorba,sufli si in iaurt dupa.Dar eu zic sa te porti frumos, sa incepeti o relatie, cine stie, poate e baiatul viselor tale, altfel poti rata sansa.
Da.el e super de treaba, nu sunt eu obisnuita, si cand iesim toata ziua ma pupa, ma ia de mana, vorbeste frumos...mi-e sa nu o dau eu in bara cumva.
Nu o s-o dai in bara.Doar comporta-te natural, fi tu si o sa fie bine.Mult succes
Mie imi place iaurtul.Mi l-a recomandat Kintzi cand am avut depresie.
Tu trebuie sa faci doar ce iti spune inima si totul va veni de la sine.
Remusopen întreabă: