| XG1805 a întrebat:

Am cunoscut un băiat in urma cu o luna. Ne-am intalnit in oras, fiind prima data, băiatul observandu-mă. După două zile mi-a scris apoi am inceput sa vorbim. Ne-am intalnit o data, moment in care el mi-a lasat o impresie buna despre el. Se comporta diferit in comparatie cu ceilalti băieți cu care am mai iesit. Am fost inclusiv la el acasa. Acum sa nu credeti ca facut prostii. Ne-am îmbrățișat, ne-am sărutat etc. Intr-adevar e puțin mai îndrăzneț, însă nu genul de băiat nesimțit. Prin asta vreau să zic că apela la french kiss, mângâieri… Stiti voi. Ideea e ca ne-am simtit bine împreună. Însă, acum am inceput sa cred ca ma evita. El avand 18 ani, iar eu 14, m-am gândit că poate ar vrea sa ma duca de nas oarecum si vrea doar aventuri, iar in acelasi timp ma gandesc ca… oare ce băiat normal aduce fete random acasa si doar se distrează. Pe mine ma dezgustă ideea asta. Eu nu am putea să mă sărut cu un băiat cu care nu am nicio treaba, darămite sa il mai aduc acasă. Vreau sa imi spuneti parerea voastra. Ce intentii credeti ca are? (PS: nu vreau răspunsuri de genul- "Ai innebunit? Cum sa fii asa de naivă sa mergi la el acasa?" sau " Esti prea mica… Du-te si da-te in leagan". Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Deci, tu din prima intalnire te-ai dus acasa la el...
In fine, parerea mea e ca e neserios, cauta doar sex, cu tine sau cu alta. Probabil duce pe oricine are ocazia acasa la el, in speranta ca ii iese ceva. De ce nu te mai cauta... probabil a gasit vreuna mai mare, care ii ofera si sex.

| Necunoscut112 a răspuns:

Lol. Chiar eşti atât de naivă încât crezi că băieţii/bărbaţii nu fac sex cu femei cu care nu ai nicio legătură? I să descoperi în timp că pentru bărbaţi activitatea cea mai importantă din viaţa lor este sexul şi fac multe, multe încercări pentru a obţine asta. Eu îţi spun că 100% vrea să te *uta. Bineînţeles că tu nu o să crezi pe nimeni care o să îţi spună asta, de aceea chiar te rog să te duci cât mai des la el. În scurt timp o să te văd pe aici intrebandu-ne dacă oare ai rămas gravidă.

| Romanul86 a răspuns:

E genul de băiat care „nu e nesimțit" și „nu are intenții rele cu tine".
Ești oficială iubita lui? Te-a prezentat prietenilor? Se afișează cu tine? Familia lui știe de relația voastră? Dacă nu a făcut asta e un dubios.

| PopaCristian a răspuns:

Baiatul sigur vrea sa se culce cu tine, asteapta doar momentul potrivit si, probabil un semn de la tine ca si tu il vrei. Daca vrei sa o faci prima oara cu el, discuta chestia asta. Orice barbat e fericit daca el e primul in viata unei femei si nu o va uita niciodata.