| Wardenitza lu Warden a întrebat:

Am cunoscut un baiat la strand si de atunci sunt cu el il iubesc si el pe mine dar tata spune ca sunt prea mica [14ani, fac 15 acus] dar eu nu cred asta straight facegandesc cat de cat matur nu ca alte fete si cand vreau sa ies cu el mereu am emotii ca poate nu ma lasa.si ma enerveaza! Si ma inteleg ff bine cu o fata si el tot are ceva cu ea ma tot ameninta sa o termin ca nu stiu ce.chatterbox ma c`am...la cap si ma enerveazaoh go on sincer imi doresc sa scap draq de el happy. Cum as putea sa-l fac sa ma inteleaga si sa nu se mai dea asa "smecher"?

3 răspunsuri:
| babygyrl a răspuns:

Nu stiu daca ai ce sa ii faci.Asa si eu, am varsta ta si parintii mei sunt la fel. Nu stiu de ce nu au incredere in mine si nu pot vorbi cu ei pentru ca nu ma inteleg. Nu stiu de ce.
Sunt mai demodati si doresc sa aiba grija de tine sa nu patesti ceva. Asa sunt toti. Eu trebuie sa ma rog de mama o luna sa ma lase undeva si zice ca mai vb, ca da, ca poate, si cand trebuie sa merg zice ca nu mai mergi nicaieri. NU imi e usor deloc nici mie, dar nu avem ce face. Timpul o sa rezolve totul.Pa

| bluepuff a răspuns:

Cica gandesti mai matur oh go on... aha cum sa nu!
Il iubesti pe dracu! gata aveti si voi o saptamana 2 si va iubiti maxim oh go on
Tacto cam are dreptate, ce dracu ai in cap? crezi ca iubirea vine asa, 2-3 intalniri, saruturi si imbratisari si pa. Ati avansat voi atat de mult incat sa ajungi la iubire? lasa-ne cu iubirea ta ca... e doar in capu tauwinking
Si ce trebuie sa ii spui lu tacto tot ce faci? iesi afara si gata, ce trebuie sa ii dai lui raportu?
il lasi sa vorbeasca singur, nu ii mai spune nimic, vezi-ti de treburile tele si indeparteaza-l oarecum sa nu mai afle nimic. Asta e, daca e asa mare si adevarata iubirea asta poti s-o faci si pe asta.

| Wardenitza lu Warden explică:

Nu am zis eu ca cine stie ce iubire dar tin la eloh go on comentezi mult prost si fara rosthappy