anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA

am cunoscut un baiat...mai mare decat mine (cu 6 ani).
Imi place de el si lui de mine. big grin
el este tigan dar nu se vede...nu se poarta ca un tigan, nici nu este cocalar laughing
Daca nu ii cunosteam fratii nici nu imi dadeam seama ca e tigan big grin
As vrea sa fiu cu el...happy, imi place de el ca este foarte punctual si corect :X Nu e genul care "una zice, alta face"!

Dar daca as fi cu el as fi judecata din toate partile ca este tigan big grin sadsad

Ce ar fi corect?
Sa nu ascult de lume si vorbe si sa fiu cu el sau sa-l uit?!
Multumesc :*

Răspuns Câştigător
| Kasia a răspuns:

Buna! Etnia unui om nu are nicio legatura cu felul lui de a fi. Daca e tigan si totusi se comporta asa cum vrei tu si e un baiat bun atunci faptul ca e tigan nu ar trebui sa mai conteze.Nici macar nu e un aspect atat de important...pe un om nu asta il caracterizeaza ci felul lui de a fi.Cu etnia ne nastem...comportamentul insa ni-l controlam deci daca e sa judecam pe cineva ar trebui s-o facem tinand cont de felul lui de a fi, nu de etnie.Eu zic ca ar trebui sa ii acorzi atentie daca simti ca e "acel baiat" bun pentru tine.:*

17 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Toate bune si frumoase, dar pana nu intri de tot in lumea lui, incearc-o cu degetul.
Am mai vazut eu intrebari, de la altele care "s-au ars". Deci, iti zic inca odata, fa asa cu el cum faci si cu fierul de calcat sau cu supa, sa nu te arzi si tu. happy

| mona a răspuns:

Sa nu asculti de lume si sa faci asa cum iti dicteaza inima

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

~Nu conteaza de unde vii ci incotro te indrepti~
Atat am avut de spus.
Acum sa ma scuzi te rog dar mi-am gasit de lucru la paginata ta, se pare.
Sa raportez cat mai multe comentarii ce instiga la: ura/violenta/rasism.

-Numai bine.

| XatomisX a răspuns:

Toganii trebuie arsi pe rug \m/

| anonim_4396 explică (pentru XatomisX):

De ce?

| e1xtz a răspuns:

Faci cum crezi si cum simti..doar ca tot pe aici s-au mai citit cazuri cu tigani, turci..etc..in care fata a ajuns rau dupa ce a fost acaparata de familia lui si a trebuit sa se supuna reglulilor tipice, care nu sunt chiar moderne..in fine..nu am sa cataloghez o natie, o rasa, dupa cateva exemple.dar exemple negative exista

| e1xtz a răspuns (pentru e1xtz):

Aaa..si acum vad ca este si mai mare cu 6 ani...si ma gandesc ca tu esti cam copila..problema cu astia nu e acum la inceput, ca se poarta lapte si miere ca in telenovele... dupa ce esti a lui se schimba foaia..in perceptia lor, ii apartii, ca un obiect..cu drept de decizie asupra la tot..succes

| Schatzyyyyy a răspuns:

Nu conteaza ceea ce spun altii, conteaza ce simtiti voi cu adevarat!:* Lasa-ti lumea sa vorbeasca, voi iubiti-va!:*

| Earthroot a răspuns:

E decizia ta pana la urma, numai vezi sa nu-si dea arama pe fata dupa ce stie ca te are.

| Nebunatyca69 a răspuns:

Nu conteaza ce zice lumea rea! Conteaza sa fi tu fericita cu elbatting eyelashes.

| OkAyAn a răspuns:

Buna in primul rand daca va iubiti si chiar vrei sa ai o relatie de durata cu el nu ar trebui sa te intereseze ce zice lumea ce conteaza ca e tigan, roman, african, american tot oameni sunt si de multe ori am vazut tigani coportanduse mai frumos de cat romani! Si nu ii lua in seama pe cei care fac misto de tine ca esti cu un tigan ei fac asta pentru ca stiu ca te vei oftica si va veti desparti si pentru uni asta e ca si cum le-ai da cadou un BMW! Daca ar fi prieteni adevarati cu tine nu ar face misto de tine dar nu'!
Si daca vrei sa te mariti cu el sau gandeai la asa ceva sa stii ca s-ar putea sa te ei dupa legile lor ca familia lui nu se lasa asa una cu 2 batuti doar daca nu' tigani de aia nu stiu exact cuvantul dar daca sunt intelegatori, ca si fiul lor S-AR PUTEA sa fie bine in principal ti-as zice sa ii cunosti familia foarte bine ca apoi sa nu regreti!
Si corect ar fi(daca il iubesti)sa ramai cu el dar daca nu faci asta si te ei dupa lume inseamna ca nu-l iubesti indeajuns sau de loc!
Oricum bafta! Si nu iuta GURA LUMI E CEA MAI S*******A GURA!

| Incepator01 a răspuns:

Ce pot sa zic. Bine ca nu e ungur laughing

| AndreyTPU a răspuns:

Buna! Intr-un fel te va judeca lumea sau te va lua la misto pe alocuri, daca tu il iubesti ar trebui sa ramai cu el, de ce sa-l uiti? Pentru ca e tigan? Ai spus ca e bun si bla bla, si tiganii sunt oameni nu? Dar ai grija cu tiganii ca putini sunt corecti. O zi buna iti doresc!

| nika971 a răspuns:

Citi ani ai? daca in jur de 15 tu crezi ca o sa te mariti cu el? multi baieti o sa mai iubesti ai de unde alege.in locul tau l-as uita ca mai sint baieti pe pamint.el e bun acum dar dupa nustii ce o sa fie
sper ca ti-am fost de ajutor

| Pysykutzza a răspuns:

Buna si eu am avut o reatie cu un tigan mai demult si da am fost judecata de altii dar nu mi-a pasat avand prietenii adevarati langa mine sustinandu-ma si incurajandu-ma. Parerea mea este ca nu ar trebui sa asculti de gurile rele din jur pentru ca ei nu se gandesc la fericirea ta daca tu simti ceva pentru el si esti sigura ca si el simte ceva pentru tine nu asculta de altii si vorba aia ascultati inima si poate ca vei ajunge intr-o buna zi fericita alaturi de cel pe care il iubesti si gurile rele atunci sa moara de ciudalaughing. Bafta

| Ladyℂลtลli a răspuns:

Cei rau in asta ca e tigan... daca il iubesti nu asculta pe nimeni important tie sa-ti fie bine, ci nu trebuie sati pese de parerile altora... citi oameni atitea si pareri

| anonimmmu a răspuns:

Sa faci cum crezi tu mai concret ce iti spune inima.Si nu i baga in seama pe alti. Nu uita parerea ta conteaza nu a altora