Decat sa-l amagesti asa, si sa nu te desparti de el ca iti este mila...pai.mai bine te-ai desparti de el decat sa-l faci sa sufere mai rau...
Ti-ai batut joc de saracul baiat. Si acum o sa sufere ca prostu dupa tine. Sper sa nu se sinucida.
Eventual sa-i spui sa incerce sa nu mai fie atat de indragostit de tine. If he could.
Pai ori iti place ori nu, nu il prostii aiurea, ca nici tie nu ti-ar placea sa iti faca un baiat asa, nu e frumos, zi in fata si gata...
Cind esti cu el nu ii trage atentia deloc si el va intelege ce se petrece/sau pleaca undeva cit mai departe de el ca sa te uite... dar si tu cum de la inceput sati placa si apoi ba si totul se termina?
Mie greu sa cred ca nu ai ce comunica cu o persoana care seamana cu tine. Chiar imposibil si crede-ma, am destula experienta in domeniu. Ca nu te mai atrage fizic, asta e altceva.
Get layed: asa o sa aveti mai multe de povestit pe urma. :p
Sunt fix in aceeasi situatie mai de mult eram foarte indragostit de o fata si am vrut ineaparat sa ma combin cu ea da de cand neam combinat nu-mi mai place de ea si nici nu aveam ce vorbi eu cred ca cel mai bine ar fi sa ma vada ca ma dau la alta.