Esti atrasa doar de poleiala si n-ai sanse sa fii decat una din nenumaratele lui admiratoare. Daca iti place sa stai la coada, tine-te dupa el in continuare.
Cred ca nu vezi Realitatea!-Are o prietenta de ce ar lasa-o? daca o si iubeste sanse cam nule.2-Daca sunt impreuna de multi ani nu ai cum sa-i desparti.3-Nu faci bine ceea ce faci, oricum tipu poate sa te foloseasca si sa treaca la alta dupa ce ti-o pune(poate sa ramana cu fosta)pentru el ai fost o aventura si atat. Uitat-te la ce e in jurul tau si nu mai visa -daca nu vrei sa suferi pentru derbedeii...
Are bani, e sharmant, e frumos? e clar. Nu te simti atrasa de el ci de fizicul, bani si de potențialul sau. Are prietena deci lasa-l in pace nu te baga ca sa ii strici relația.
Daca ti-a spus ca 'deocamdata' nu vrea sa o raneasca, inseamna ca tu esti roata de rezerva. Se despart si apoi el vine la tine. Tu primesti ce-ti doresti, dar el sta cu tine doar de plictiseala.
Asta-i teoria mea, poate nu-i chiar asa, oricum, bafta!
La asta ma cam gandeam si eu, i-am spus clar ca nu-mi convin anumite lucruri si ca nu sunt adepta aventurilor! insa treaba e ca si eu am pe cineva acum si suntem impreuna de 3 ani jumate, dar sunt cam dezamagita de el in ceea ce priveste cariera si ma gandesc sa-mi gasesc alt iubit! ..ideea e ca nu stiu cat de valabila e asta cu plictiseala pentru ca iubitul celei mai bune prietene, care e patronul barului unde lucreaza el, i-a zis ca nu l-a mai vazut pana acum sa se comporte asa cu o fata si se referea la gestul de a-mi saruta mainile...dar oricum prefer sa nu ma imbat cu apa rece ca deja am facut-o)
Bravo!
Buna.
Eu zic sa-l lasi in pace, ca asa iti vei face tu mai mult rau Ca vei traii cu speranta, ca poate odata si odata o sa fiti impreuna. Si asta e posibil sa nu se intample.
Las`o balta Asa e cel mai bine.
Nu il evita si stricai relatia si o sa te urasca sau daca chiar iti place de el lasa-l in voia sorti.
Mutubal întreabă: