| just.love. a întrebat:

Am cunoscut un tip de ceva timp care lucreaza ca chelner unde merg eu cu prietenii. I-am cerut numarul si a ramas ca-l sun eu.Il voi suna, dupa 3 zile(asa cere teroria disperarii). Chestia e ca tipul e destul de cunoscut, are cate tipe vrea si apropourile se indrept spre partea sexuala.
Ma atrage, chiar foarte tare, insa am si eu principii ca orice om.Sa am o relatie cu el nu se poate, probabil va fi genul acela care se rezuma la sex, eu nu zic nu, dar un prieten de'al lui a lucrat cu tatal meu si exista cateva riscuri, cateva mai multe.
Tinand cont ca pot avea ce tip vreau, eu il indragesc pe el care n-are bani, dar nu asta conteaza.Nu vreau sa afle tipii cu care mai ies ca umblu cu ala, chestia e ca in locul acela vin toti "prietenii mei mai speciali".
Eu vreau sex cu el, asta e adevarul, dar sexul nu e un simplu sarut...
Sa-l sun sa ne vedem sau sa-i sterg numarul si sa pastram relatia de client al acelui local si nimic mai mult?

4 răspunsuri:
| ΛŁ3ЖΔЙĐЯΔ a răspuns:

NU nu face asta. Nu trebuie sa te oferi asa usor. Sex sex, dar cum spuneai si tu, sexul nu e asa de simplu, totusi, are niste urmari. Ai grija de tine, si asteapta sa vina ei la tinewinking

| adryna a răspuns:

Te injosesti daca numai sex doresti...nu nu fa acest lucru.nu doresti sa te considere o...''fata usoara''? nu? fii fata desteapta nu te oferi pe tava nimanui.lasai pe ei sa te sune nu tu

| Molly1 a răspuns:

laughing
Mi.a placut mult cand ai zis,,... Tinand cont ca pot avea ce tip vreau...,,
8-) Imi place ca te crezi superioara smug
Daca vrei numai sex zi.o in fata!
Stii ce va face?
Te va **** si dupa cand o sa il intrebe cineva de tine o sa zica,, cine ma? curva aia? pai mi.am bagat **** in ea din prma zi,,
Scuze ca suna dur da asta e adevarul! Daca esti nimfomana aduna aurolaci de pe strada si ei sunt oameni si ei au pla si ei n.au cui sa zica!laughing

| just.love. explică:

Nu stiu ce naiba, dar deja am intrat intr-o lume in care daca faci sex nu esti curva...Si daca stiu sa-l controlez nu va zice nimic nimanui.
M-am lamurit si cu voi, las-o asahee hee