Ai putea sa-i spui un simplu : Buna.
Niciodată nu sti unde ajungi după o conversatie.Cunoașteți-vă mai bine, si dăi șansa sa fie el insuși.
O noapte linistită iți doresc.
Multe persoane sunt dragute pe facebook. Daca tii neaparat, propune-i sa va intalniti, ceea ce este total neindicat.
Bună Denisa.
Dupa ce vă cunoasteți mai bine ați putea iesi la o plimbare. Dacă tot vine e primvăvară.
Si ai grijă, poate sa poarte o mască in fata calculatorului.
Ai grijă de tine.
Multumesc! Dar din pacate nu il cunosc, si nu stiu cum sa intru pe el pe facebook, ce as putea sa-i spun
Din ce localitate e? daca vr ia id meu si mai vb id e:ady_minato.
Cluj
Cluj departe najung eu pana acolo... aolo sa vb despre pr tau hai mai baga id sa vr sa te rog sa bagi id?)..
Ba da multe puncte mai pune asta :O
Ai putea sa-i spui un simplu : Buna.
Niciodată nu sti unde ajungi după o conversatie.Cunoașteți-vă mai bine, si dăi șansa sa fie el insuși.
O noapte linistită iți doresc.
App da-mi mesaj dupa ce bagi id am probleme cu messu si nu imi apare pe loc dupa ce ies si intru imi apare.
ExPeRyMeNt pentru ExPeRyMeNt) asa nai bagat id nu?))))).
Unicul lucru pe care nu trebuie sa-l faci e sa te grabesti, incearca sa-i ceri mess_ul sau sa vorbiti pur si simplu in private, incepe simplu "salut, ce faci (atunci el o sa intre pe pagina ta)si
daca o sa-ti raspunda activ inseamna ca la-i interesat si puteti continua la alt nivel(fii atenta doar sa nu fie cine nu pare) in caz ca observi ca raspunde greu si nu il intereseaza atunci mai bine lasa-l in pace ca doar iti pierzi timpul.
Parerea mea ca baiat)
bft.
Poi nu stiu incearca sa vorbesti cu el pe chat, daca chiar vrei sa il cunosti o sa iti iei inima in dinti si o sa il bagi in seama...il intrebi ce face? buna, chestii de astea, discutia o sa continue, iar daca vezi ca si el se antreneaza cu tine in discutii inseamna ca e si el dispus sa te cunoasca mai bine.Sa nu dramatizezi daca a doua zi sau a treia nu te contacteaza e firesc pentru ca nu te cunoaste...asa ca contacteaza-l tu, nu ezita dar in acelasi timp nu exagera. Daca e frumos afara poti sa il inviti lao plimbarica prin cartier, asta dupa ce va cunoasteti mai bine.Succes,si actioneaza nu mai sta ca ti-l ia alta:*
Multumesc! Ai dreptate in legatura cu asta, incerc sa imi fac curaj:*
Fa-ti curaj ca nu ai nimic de pierdut, daca e sa nu fie nimic intre voi asta e dar stand asa pur si simplu si gandindu-te la asta nu faci bine, iti faci singura sperante si iluzii poate....asa ca actioneaza fara regrete
Iti multumesc mult:*
Cu placere
Multumesc! Dar din pacate nu il cunosc si nu stiu cum sa intru pe el pe facebook, sau ce pot sa-i spun