Pai dupa cum stim cu totii, generatia asta e mai mereu cu gandul la rposti, indiferent de varsta. Dar daca aduce vorba de sex cam des si daca tu i-ai spus verde-n fata ca nu vrei sa ai asa o "aventura" cu el si nu ti-a mai raspuns la mesaj, parerea mea este ca el doar asta vroia de la tine, sa aveti o aventura. mai bine ca nu ai fost asa naiva ca restul si i-ai spus ce gandeai. Oricum vezi ce o sa iti raspunda la mesaj, daca iti va raspunde, dar mai bine ai avea grija cu genul asta de baieti. :*
Eu cred ca doar asta urmarea.
Sa fim seriosi, in primul rand un baiat respectuos, serios, care vrea o relatie, nu aduce vorba despre sex inca de la inceputul intalnirilor!
Este doar un aventurier.Nu putea sa faca glume de genul nici daca vroia, trebuia sa te respecte.
Mintea lui:
Sex *** ******
sex sex sex.
Nu fi prostuta!
Nu v-ati cunoscut de prea mult timp si deja a avut tupeul sa faca glume pe aceasta tema? Poate te va mai cauta, insa sigur a fost dezamagit de raspunsul tau. Oricum parerea mea e sa nu te astepti la ceva bun din partea lui, poate doar sexul
El sigur sta cu tine doar pentru sex dar mai bine il parasesti si cautati un prieten care te place si nu asteapta numai sex de la tine
Asteapta raspuns: daca nu raspunde la mss, sau nu te mai cauta inseamna ca isi cauta o aventura
daca iti raspunde si te cauta, chiar dc glumeste despre sex nu e o prb: poate testeaza si el terenul
Draga mea, eu atat iti spun: fereste-te de tipii de treaba si asa 'glumeti' pentru ca aia sunt cei mai a dracului.au peste 500 de 'masti'..si depinde pe care o nimeresti.
Probabil,in unele glume se ascund si intentii, acum nu ai de unde sa stii:d.
Daca nu iti raspunde, nu inseamna neaparat ca urmarea doar sex,, poate s-a suparat pentru simplul fapt ca i-ai interpretat glumele la modul serios.
RRSecularHumanist întreabă: