anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am dat de o mare belea. Mi-am facut un iubit in urma cu 4 luni iar de 2luni am inceput sa facem dragoste. Eu nu ma protejez iar el isi da drumu in mine. Luna trecuta chiar daca am facut neprotejat mi-a venit dar nu am avut bani deloc de anticonceptionale ca mi-as fi luat ca nu vreau copil suntem prea tineri. Iar luna asta trebuia sa-mi vina de pe 24 si nu mi-a venit, ieri am facut un test de sarcina barza si mi-a iesit negativ sau mai bine zis erau doua linii dar una era proeminenta iar cealalta nu se vedea prea clar. Simptome ca as fi gravida nu am ba din potriva ma cam doare mijlocu cum ma doare de obicei inainte sa imi vina ciclu. Sunt disperata nu stiu ce am. Cat mai costa un ecograf si un avort? Sunt din Braila. va multumesc mult

Răspuns Câştigător
| ionutzul31 a răspuns:

Eu nu sunt destept,dar voi sunteti mai prosti ca mine, sincer laughing
Adica va frecati neprotejat, tu nu iei anticonceptionale si vrei sa nu ai copii?
Din cauza indivizilor ca voi sunt pline casele de copii.Ma dezgustati, sincer straight face

13 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Testul oricat de slab ar iesi inseamna pozitiv chiar daca a 2 linie a iesit mai stearsa
acum pe bune, nu ai bani, dar de test cum ai avut bani?
e mai bine avort sau scutece, sau era mai bine sa cumperi niste amarate de prezervative ori niste anticonceptionale?
pentru avort ai bani? a pentru aia se gaseste, in schimb pentru protectie nu
pe el in doare fix in pix, gandeste-te ca tu ai de suferit

| whoocares a răspuns:

laughing e chiar foarte pozitiv. daca are 2 linii. cate vrei? 10?
si daca nu ai avut bani de anticonceptionale. nai nici de avort. laughing. e in jur de 5-7 milioane.si daca esti minora nu ai ce sa cauti acolo fara parinti. frate nu va inteleg. straight face exista prezervative. doamne.

| doc69 a răspuns:

Apeleaza la metoda calendarului pentru contraceptie.preturi afli pe google cautand in zona ta.la stat poti sa intrebi medicul de familie

| Gabriella24 a răspuns:

Buna! draga mea esti insarcinata testul este pozitiv. cand apar 2 linii testul este pozitiv iar a doua linie era mai neclara deoarece sarcina e la inceput. ar trebui sa te duci la un ginecolog si daca vrei sa avortezi du-te din timp. si aceste controale nu sunt deloc ieftine decat daca te duci la medicul de familie ii zici ca esti gravida si iti da o trimitere la maternitate atunci e gratis. sau te poate costa ceva dar foartee ieftin. ai grija de tine! astept prin mesaj sa imi spui ce ai facut bine? :*

| elenis85 a răspuns:

Daca este reala data nasterii tale, draga mea ai 12 ani nici pe aia impliniti, toti aici spun sa nu mai criticam, dar esti un caz de criticat tinand cont si restul intrebarilor pe care le ai adresat... draga, ai 12 ani, esti insarcinata si vrei sa faci un avort, tu ai impresia ca acea sarcina este ca un cos pe fata il storci si gata?! un avort isi pune amprenta pe tine pentru tot restul vietii...sincer tuturor copiilor ca tine le sugerez cu mana pe suflet un psiholog si un indrumator ca nici macar nu stiti pe ce lume traiti si zi multumesc ca te ai ales doar cu o sarcina. te ai gandit vreodata la BTS uri, de HIV SIDA nu te mai scapa nici popa dupa ce te baga in groapa, documentativa inainte, sunt mii de cai sa previi o sarcina si o boala. fetito trebuia sa ti traiesti copilaria

| Miriam55 a răspuns:

Nu inteleg care este problema voastra.Tot dati sfaturi si mancati **** p-aici ca n-are bani si asa.Banii se fac, nu-i problema.
Nu ma pricep la chestiile cu sarcinile, dar copchii astia crescuti in puf vin aici si se cred superiori, cand de fapt sunt doar scursuri ale societatii.
Good luck with your problem!

| raluca44 a răspuns:

Ai facut mare greseala ca nu te-ai protejat in niciun fel.nu te-ai gandit ca poti ramane gravida? off...si din cate stiu eu atunci cand faci un test de sarcina si iti ies doua linii, chiar daca a doua linie nu se vede prea clar, inseamna ca testul e pozitiv...acum nu stiu ce sa zic.dar cred ca am drepate.iar daca din fericire nu esti insarcinata, sa nu o mai faci fara sa te protejezi!

| fuzzy6 a răspuns:

Tu ori esti proasta, ori esti proasta straight face sunt prea socata sa pot sa detaliez, dar nu stiu unde va sta capul cand faceti sex neprotejat si invocati motive stupide ca "n-am bani de protectie". pai atunci nu fa, in morti ma-si. faceti-va orale pana crapati si gata. cum doamne puteti fi intr-atat de inconstienti straight face?

| gede a răspuns:

OF OF nu ai bani de anticonceptionale,dar ai bani de un avort? si esti pregatita sa te expui riscurilor unui avort? DE PREZERVATIVE ai auzit? Daca nu ma insel,poti sa le primesti si gratis pe la crucea rosie, du-te si intreaba, nu e nicio rusinehappy

| antolicious06 a răspuns:

Hai sa iti spun o chestie acel test de sarcina ti-a iesit de fapt pozitiv chiar daca acea liniuta era slab vizibila... era din cauza ca fatul e prea mic crede-ma nu vreau sa te sperii dar din ce spui tu e foarte posibil sa fi ramas insarcinata eu zic sa mai faci un test peste cateva zile si indiferent cum iti ieise a doua liniuta mai groasa sau mai subtire sau aproape ca nu se vede tot se pune pozitiv iar daca vrei sa faci un chiuretaj si nu ai 18 ani este imposibil sa-l faci fara parinti pentru ca nimeni nu-si risca libertatea nici pentru cei mai multi bani eu zic sa fi mult mai atenta pe viitor si mult succes in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din cate stiu eu la acele teste oricat de stearsa sau vizibila e linia aceea tesul este pozitiv.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Placerea se plateste la un moment dat.Stii zicala:daca nu ai cap, vai de picioare. Unde ti-a fost capul cind ai facut asa ceva? Daca esti minora, ati cam bagat-o pe mineca amindoi.

| just4ubr2015 a răspuns:

Vreau sa te ajut in legatura cu problema ta scrie pe prv daca mai e valabil anuntul