Eu cred asa: dragostea nu este de moda veche nici in vremurile noastre si nici n-o sa fie nici in alte vremuri. Din toate timpurile oamenii iubesc, au iubit si vor iubi pana la sfarsitul lumii asteia. Chiar daca unii nu recunosc, tuturor ne tresalta inima atunci cand auzim povesti de dragoste, cand vedem un film cu o poveste de dragoste fascinanta, cand ascultam o melodie de iubire, cand citim o poezie poate... tuturor ne plac lucrurile romantice, vorbele de iubire, soaptele la ureche, lucrurile care ne aduc in suflet un licarit. Toate astea inseamna ca de fapt visam, ne dorim sau poate chiar avem parte de o poveste de dragoste ca cele de "altadata".
De-a lungul timpului au existat iubiri, amoruri care mai fac furori si astazi si or sa faca mereu. Pentru ca asa suntem noi, oamenii, oricat de mult am spune ca "iubirea e demodata" sau ca nu exista, in adancul fiintei noastre exista o speranta ca vom intalni "acea" iubire ca-n povesti.
Nu cred ca exista persoana pe lumea asta care sa nu fi simtit macar o data fluturi in stomac atunci cand l-a vazut pe baiatu sau pe fata care-i place...sau ca nu a tresarit niciodata cand privirea i s-a intersectat cu a celuilalt.
Dintotdeauna au existat iubiri patimase, amoruri, pasiuni inflacarate si dorinte arzatoare. Si vor exista ever. Asa ca eu cred ca dragostea nu este de moda veche. E chiar o moda
Daca e de moda veche de ce toata lumea iubeste sau a iubit o data in viata? inseamna ca ne plac vechiturile e mai retro!
Dragostea e de moda veche, acum traiesti in generatie "just do it!" pura pasiune, distractie la maxim. Aceste lucruri nu cer prea multa responsabilitate, asa ca daca stai sa citesti definitia dragostei gasita
in biblie 1 corinteni 13:4-8 :"
4. Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate: dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mîndrie,
5 nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mînie, nu se gîndeşte la rău,
6 nu se bucură de neleguire, ci se bucură de adevăr,
7 acopere totul, crede totul, nădăjduieşte totul, sufere totul."
apoi sa imi spui tu mie ca ii la moda o astfel de dragoste ca nu te cred
Dragostea nu exista si nu a existat niciodata. E doar interes direct sau indirect, voluntar sau involutar.
ex. lauda, statut, finante, sex, protectie, comunicare, imagine, compasiune,...
Ca si altruismul care este o forma de egoism. Faci bine pentru ca sa te simti TU bine.
In lipsa unei explicati LOGICE mai bune, am dreptate.
*daca reducem cliseele din primul raspuns ar ramane doar acel emoticon. Nemeritata funda.
Din pacate in zilele noastre pentru unele pers. dragostea chiar este de moda veche, unii sunt "impreuna" pentru a parea interesanti sau alte "motive" in afara de cel.simplu...ca se iubesc. Parerea mea este ca atat timp cat nu iubesti cu adevarat pers cu care esti de ce sa mai fii cu ea? Ca sa te vada ceilalti ce tare esti ca ai prieten/a, sincer nu cred ca cineva este mai interesant daca are prieten/a. Totusi mai exista si dragoste adevarata. Cum au scris mai sus.
Bai MikiMisu am dat fundita pentru ca am primit un rasp f frumos si care il asteptam.ca toate de altfel nu ca al tau.nu mai scrie atatea tampenii.sincer nu aveam nevoie de raspunsul tau
Dar ce vorbiti in primul rand faceti diferenta dintre DRAGOSTE SI IUBIRE, CAZZO.Traiti in lumea democratiei si in sec21. dragostea nu mai existo ci doar arta de a face sex iar subiectul titlului este DRAGOSTE SI SEX NU IUBIRE. Iar dragostea tinerilor de azi e mereu in avansare nu mai exista moda veche doar poate in colturile mici ale lumi asa ca ai dat fundita degeaba nici tu nu sti ce dracu e un paragraf.
madalina_7960 întreabă: