| CatalinneWilliam a întrebat:

Buna:*. Am de facut un proiect la Tehnologie si nu prea am idei. Am nevoie de ceva robotei sau mai stiu eu ce facut din pachete de tigari, doze de suc, scobitori. Dar nu vreau chiar un robotelstraight face. Ceva mai 'sofisticat' laughing. Niste idei?happy [Stiu ca nu are legatura cu aceasta categorie. Dar am mare nevoie]

2 răspunsuri:
| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Tai un pachet de tigari, pe verticala, astfel incat sa obtii 2 picioare
Lipesti o doza de suc de un carton cat diametrul bazinului... sau poate fii un alt pachet de tigari pus pe orizontala.
Ce ti-a iesit lipesti de acele doua picioare [pachetul de tigari taiat in 2]
faci 2 gauri in doza astfel pozitionate incat sa bagi scobitori cu o parte in cutie si cu o parte in manute.
mainile le poti face din carton.
Pe doza de suc, sus, lipesti 2-3 capace de cola unul de altul pentru ai forma gatul.
Sii ca cap ii pui... o cutie de lapte taiata pe jumatate si pe cutie lipita filia de la pachetele de tigari...
restul stilizezi cu un marker

| geo9090 a răspuns:

Deci fii atenta iti trebuie cat mai multe cutii de chibrituri goale, Scoti chibriturile din pachete astfel incat cutiile sa fie goale iti mai trebuie un carton nu stiu rupe si tu de la o cutie de televizor ceva sa fie drept si in forma patratului si iti mai trebuie si o cutie de aracet.Din cutiile de chibrit faci o casa iar din chibrituri le lipesti pe acoperis cu aracet faci gard nu stiu improvizeaza acum 5-6 ani am acut si eu un astfel de proiect si am facut exact ce ti-am explicat tie acum.