| BigRedCherry a întrebat:

am de gand sa va pun o intrebare mai... lunga. Desi am o varsta foarte frageda, consider ca gandesc matur pentru varsta mea. Nu stiu, poate e doar parerea mea, nu si a altora. Deci, subiectul : Ce parere aveti despre fetitele astea de 10 - 12 ani care se plang ca iubitul sau le inseala, si ca cica se sinucid? Mie una mi se par penibile. Cat despre relatile la varsta asta, nu pot spune ca sunt penibile, dar macar sa aiba o durata mai lunga de o saptamana, doamne! nu ca majoritatea, 3-4 zile -,-. Am avut si eu o relatie de 2 luni, si dupa cum v-am spus, am o varsta frageda, pe care o sa o aflati la sfarsit. Sau, ce parere aveti despre fetele astea care se lauda ca au avut sute de iubiti? rolling on the floor. Vorbisem dimineata asta cu o fata de clasa a 4- a, si la sfarsitul conversatiei a spus " Na bine hai k ma duc la cei 17 iubitii love struck paaaa " rolling on the floor)))))). Mi s-a parut foarte penibil, si m-am gandit la subiectul asta, pe care l-am enumerat in mare aici. Deci, astept parerea voastra big grin Si, am 11 ani. Stiu ca sunt foarte mica happy

Răspuns Câştigător
| soricelulRulz a răspuns:

Desi ai 11 ani ai o gandire cum ai spus si tu foarte matura, chiar ma bucur sa vad ca exista persoane la varsta ta care gandesc si asa, si in legatura cu ceea ce ai zis sunt perfect de acord, sunt penibile, eu la 16 ani nu imi permit sa spun ca am avut n prieteni primul meu prieten a fost la 14 ani laughing ce vremuri laughing whatever, am vazut si eu ceva de genu, la ora de sport impartim sala cu o clasa de a2a si acolo erau niste tanci care se sarutau se luau in brate si toate chestiile am ramas... poker face.laughing)

13 răspunsuri:
| doc69 a răspuns:

In timp vei invata ca oamenii socializeaza si nu toti au asteptarile corecte de regula le au foarte mari si cer foarte mult de la cel de langa fara sa se gandeasca ce au de oferit din diferenta asta mare intre asteptari si ce primesti se intampla sa treci la urmatorul si asa mai departe...pana cand se intampla minunea.

| Oana92 a răspuns:

Fi serioasa, multe fete spun asta doar pentru a parea importante. Si nu stiu de ce vorbesti de altii, ca si tu esti foarte mica pentru un prieten. Pana la 12 ani mai ai timp de inca 16happy

Parintii tai nu mai au responsabilitati in ceea ce te priveste?

| Fridăm a răspuns:

Bună! Da, e adevărat...mai nou, dacă nu ai prieten/ă eşti considerat înapoiat/ă, după părera unora. Însă nu trebuie să te iei după alţii. Şi eu ştiu n persoane care se laudă cu câţi sau câte iubiţi/iubite au avut, dar doar gura e de ele. Nu trebuie să fii altfel doar pentru că aşa vor unii. Important e să fii tu însăţi şi să procedezi aşa cum vrei tuhappy Mulţi înainte şi succes pe viitor!

| a răspuns:

Heii. Nu gandesti deloc matur la varsta ta. ai doar o tenta de adevar in tinewinking. Asa am crezut si eu..la un moment dat. Insa cand m-am privit de afara, dupa un timp, am vazut ca gandeam MAI RAU ca un copil mic si rasfatat.winking. Iar fetitele de 9, 10, 11, 12 ani cu 'iubiti', si cu statusuri gen.: 'nu o sa uit ce s-a intamplat aseara in pat, niciodata.' ..frate, ce s-a intamplat?! Ai facut pipi pe tine?!
In fine. Mare rusine pentru ele. Ma bucur ca si tu ai aceeasi parere, desi ai 11 aniwinking.

| NoLiesJustLove a răspuns:

Buna! e bine pentru tine ca gandesti asa, doar ca ceea ce gandesti trebuie sa pui si i practica adica nu sa gandesti ceva si sa faci altceva.in legatura cu fetitele astea parerea mea le lipsepseste ceva la cap.nu ai cum dupa o saptamana de relatie sa spui ca te sinucizi pentru el, si inca ceva la varsta aia nu exista iubire, exista doar atractie fizica.astea care fac asa de la o varsta frageda adica ca stau cu mai multi baieti iti dai si tu seama ce o sa mai faca cand or sa creasca si cu cati or sa mai stea.ele oricum si-au pierdut deja copilaria. daca atata le duce capu e grav.

| Oana92 a răspuns (pentru NoLiesJustLove):

Le lipseste de fapt iubirea si atentia parintilor. Si cum sunt la o varsta la care au nevoie de dovezi de iubire alearga la disperatele dupa tot felul de indivizi care le prostesc cum stiu ei mai bine. Cea mai mare problema a copiilor sunt parintii...

| NoLiesJustLove a răspuns (pentru Oana92):

Sa stii ca asa e.cum parintii sunt prea ocupati sa le ofere dragoste si atentie, ele isi gasesc asa zisa dragoste in alta parte adica la baieti.

| shadow222 a răspuns:

Voi sunteti copii nu stiti ce spuneti nu aveti nici cea mai mica idee despre ce vorbiti de la 14 ani in sus incepi sa iti mai dai seama de ceva dar 11 ani 12 fiti serioase nu stiti cei cu voi, mai bine v-ati juca cu papusile decat sa pierdeti timpu cu baietii la varsta asta frageda...

| Fridăm a răspuns (pentru shadow222):

Sunt unele fete care au o gândire mai mult sau mai puţin matură de la vârste fragede şi asta datorită unor evenimente mai puţin plăcute, petrecute în viaţa lor. Dragostea apare oricând, nu îţi poţi impune să te îndrăgosteşti de la o anumită vârstă. Acum nu spun că vreau să încurajez aceste 'relaţii' între 'copii', pentru că oricum nu prea îşi dau seama ce înseamnă cu adevărat să iubeşti, dar nici nu spun că până la 14, 15 ani nu poţi avea iubit/ă. Nici eu nu am o vârstă foarte înaintată, deci nu îmi permit să dau lecţii altora nici să critic, aşa că să nu crezi că îţi spun asta cu răutate.

| Oana92 a răspuns (pentru Fridăm):

Si ce sa faca la mai putin de 14, 15 ani cu un baiat? Macar pana la varsta asta ar trebui sa se joace, sa-si traiasca copilaria. Si se mai mira lumea ca fetele astea fac sex la 15 ani, pai ce altceva sa faca, ca de saruturi si plimbari in parc sunt plictisite...

| Fridăm a răspuns (pentru Oana92):

Am spus că nu am intenţia să încurajez aceste ''relaţii'', dar mă repet: dragostea poate apărea la orice vârstă. Şi pot fi şi relaţii serioase la vârste de 13, 14 ani, deşi sunt mai rare, dar există. Prin asta mă refer la iubire şi respect reciproc, nu pentru a te da mare că ''vai, Doamne, sunt într'o relaţie! '' şi pentru aşa zisele '' plăceri trupeşti''.

| VIP3r a răspuns:

E mai mult decat penibil, in clasa a-4-a ar trebui sa se gandeasca la copilarie, toate vin la timpul lor, atunci cand trebuie, va veni si vremea cand se va satura de iubiti, acum nu e timpul.
Modul de gandire al celor care vor sa se sinucida din cauze de genul, sau altele, nu neaparat asta, e putin bolnav, nu se merita pentru nimic in lume sa iti iei viata, cu atat mai putin din cauza altora.

| BadResonance a răspuns:

Mai bine ar lasa iubiteii si s-ar pune cu burta pe carte.happy Apropo gandesti foarte matur si 17 iubiti? Hai ma pe cine crede ca pacalestesmug>? Oricum sunt putin penibile cu inselatu si sinucisu'. devil))))