| andreeaaa1 a întrebat:

Buna!
Am de spus o poveste mai lunguta sper ca sa ma ascultati.Deci...eu sunt cu un baiat de 2 saptamani si tin foarte mult la el.Prin scoala se zvinete ca isi bate joc de mine toata scoala zice asta. Un coleg de al meu zice ca a vazut cum a pupat'o pe obraz pe fosta lui prietena la care inca mai tine[a pupat'o pe obraz dar colegul a zis ca nu un pupic normal a zis ca era un pupic mai pasionallaughing]Se duce mereu pe strada unde sta ea si stau impreuna cu mai multi.Pe mess nu m'a bagat niciodata in seama de cand suntem impreuna de fiecare data il bagam eu. Iar astazi am vorbit cu el pe mess si a zis ca se gandeste la noi doi...cum a ajuns sa se zica ce se zice. Iar eu i'am zis ca nici eu nu stiutiu ce sa mai cred am ajuns sa cred ca[virgula]chiar face asta.SI el a zis pe cine crez pe ei sau pe mine.Si i'am zis nu stiu par o ciudata dar tin foarte mult la tine si el a zis ca el iese pe afara si ca maine la scoala sa ii dau un raspuns adica parerea mea daca il cred pe el si sa ramanem impreuna sau daca ii cred pe ei si sa ne despartim.Nici macar nu stiu ce sa ii spun.Nu inteleg pentru ce mi'ar vrea ceilalti raul.Si un prieten de al lui bun a zis"bhuei andreea numai fi suparata ca nu isi bate joc de tine sincer esti babaloaica".
Nustiu ce sa mai cred astazi m-am ascuns in sala de sport si plangeam. Voi ce credeti? Ce as putea sa ii spun maine?

Răspuns Câştigător
| GoGoSHiKa a răspuns:

Andreea, eu jtriu mult prea bine problema ta o inteleg perfect! eu un iti zic sincer daca il iubestinu ai cum sa te desparti de el dupa cum zice "nickolleeee" multi din scoala vor sa te desp. de el pentru ca pot fi chiar gelosi! si nu vor sa te vada cu el! exemplu bun este acest prieten al tau care a spus ca nu isi bate joc e tine" asta depinde si de tine daca iti sppune ca te iubeste etc. da si ca sa afli cea mai buna metoda este sa te duci si u la acea fata pe strada dar pe ascuns fara sa stie nimeni... bineinteles nu singura cu o fata... vezi daca se intampla ceva etc. oricum iti zic eu nu cred ca iti bate joc de tine poate fi tipul baiatului care isi arata mai greu sentimentele si de abia scoti de la el 2 cuv : "te iubesc" am patit-o dar stiu ca el ma iubea si mi-o dovedea! deci daca il iubesti si esti sigura ca nu mai are nicio legatura cu fosta lui prietena, fiti feiriciti asta e tot ce conteaza! fundita?smug:X

6 răspunsuri:
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Asta ziceam si eu fostului prieten cand sincer nu tineam la el deloc: ma crezi pe mine sau pe ei...cand s-a ivit ceva...
acum nu stiu ce sa zic

| Dennys1521 a răspuns:

Sa nu il crezi
asta e o scuza
pe care o spunem noi baietilaughing
cu pe cine crezi pe ei sau pe mine
nu ma refer la tozi
.
incearca sa te joace pe degete...
dar totusi poate o fi al fel de om
...
acum trebuie ta
bafta

| paynehunter a răspuns:

Tu cati ani ai, 13 ani?happyca daca aveai 15 sau 16 puteai sa judeci si singura.

| nickolleeee a răspuns:

Ca de la fata la fata, recunosc rentimentul de dragoste. daca ai auzit ca isi bate joc de tine de ce ii pui gaz pe foc? plus ca exista mii.sute zeci de baieti de mii de ori mai draguti...cea mai buna metoda ar fi sa te desparti de el(tu de el nu el de tine) pentru ca nu te merita...

| diana_3432 a răspuns:

Eu cred ca te minte si sa iti crezi colegi
succes

| criss_3286 a răspuns:

Buna andreea eu zic ca nu prea ii pasa daca ii pasa cu adevarat cand ati inceput sa vb de voi si de ce zice lumea pai lamureati totul nu cum a facut el hai ca eu ies afara vb maine...nu zic gura lumii mai exagereaza dar iti place cum se comporta el cu tine eu zic ca meriti ceva mult mai mult. acum e decizia ta faci cum crezi ca e mai bine pentru tine. te pup