| Lary0208 a întrebat:

Am decis cu soțul meu de a încerca sa facem un bebe. Am încercat pe data de 18martie. Am făcut 2 teste pana acum și sunt negative stiu bine ca este prea devreme. Dar azi am dureri jos in zona ovarelor. Iar am decis sa fac o baie calda iar când am dat sa misc in apa după câteva minute a ieșit deja Alb-lucios - lipicios asemanator cu SPERMA. Dar nu stiu ce ar însemna asta! Încă nu stiu dacă sunt sau nu însărcinată dar am dureri la ovare, oboseala. Ce ati zice? Mulțumesc

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu cati anisori ai, dar este evident ca nu poti fii maritata si sa nu ai habar de ovulatie, perioada fertila samd.
Un test corect de sarcina se afce DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, nu 10 zile mai tarziu!
Ce ai facut tu, sunt bani aruncati la gunoi, ca nici un test de pe fata pamantului, nu-ti poate indica o sarcina dupa 10 zile de la sex.
Baia calda o poti face zilnic, ca nu are efect nici in ovulatie, nici la sarcina, fiind doar o masura de igiena pe care trebuie sa o iei zilnic.
Durerea de ovare poate fii confundata cu gazele din burta sau o cosntipatie.
Oboseala este din cauza nesomnului sau a orelor tarzii la care te culci, ata neputand fii puse pe seama unei sarcini, mai ales ca nu exista la acest moment nici o urma de sarcina in corp.
Simptomele de sarcina apar doar dupa 3 saptamani de la fecundare, nu inaininte!

| Lary0208 explică (pentru Violleta2022):

Scuza ma dar, am 23 ani și da stiu când am ovulatia... era doar întrebarea după cât timp se poate face un test fiind ca nu am mai fost și era doar o întrebare.

| corbulalbrosu a răspuns:

Doar daca in data de 18 Martie ai fost in PERIOADA FERTILA a ciclul menstrual, exista posibilitatea certa de a fi fi ramas insarcinata. In caz contrar, daca in acel moment NU ai fost in zilele care apartin de PERIOADA FERTILA, formarea sarcinii devine incerta mai ales daca luam in considerare afirmatia ta ca au aparut anumite dureri ''jos in zona ovarelor'', ceea ce se poate considera ca fiind o stare anormala si contrara posibilitatii de a existenta o sarcina instalata in uter. Testul de sarcina al carui rezultat sa fie VALID, VALABIL si CORECT in proportie de peste 98-99%, poate fi efectual dupa trecerea a minim 12-14 zile de la data la care a fost intretinut sexul intr-un laborator de analize medicale prin testul beta-hCG efectuat pe o proba de sange. Sau poate fi facut acasa dupa trecerea a minim 14-15 zile insa in aceasta situatie se in considerare doar rezultatul iesit POZITIV, orice rezultat NEGATIV obtinut in acest moment sau ulterior pana in cea de a 22-a zi de dupa sex, se considera FALS NEGATIV in proportie de peste 80-90%. Multa sanatate!

| Andreeush a răspuns:

Cel mai indicat ar fi să mergi la un ginecolog.
El îți va spune exact dacă ești însărcinată sau ai vreo problemă de natură medicală.