| alinusca4 a întrebat:

Am deja 16 ani si am sinii foarte mici.ce pot face sa ii pot creste macar cu o marime? Va rog mult ajutatima sad

Răspuns Câştigător
| AsdfghjkI32 a răspuns:

Poți să iei tinctură de mărar sau să bei ceai de mărar. În timp o să se vadă rezultate.
Fundăă?

22 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fetele se dezvoltă până la 16-17 ani, în cazul tău nu ai ce face.
Pa, pa.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Trebuie sa te duci cu mama la control endocrinologic, poti avea o disfunctie hormonala, sau vreun blocaj, ceva!

| Azµre a răspuns:

Fiecare organism se dezvoltă într-un anumit ritm. Poți avea sânii mari la 20 de ani și acum să fie mici. Așa că așteaptă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti complexata vad? De ce ai fi? Te iei dupa toate starurile care au cauciucuri? Lasa-le, fii normala. Nu te mai gandi la asta, ca nu e nici o problema. O sa-ti creasca la timpul lor.

| CityOfSatan a răspuns:

Nu am o solutie pentru tine, dar pot sa iti spun ca de multe ori niste sani mici pot fi mai sexy decat cei mari, trebuie doar sa stii sa ii pui in valoare!

| altrix a răspuns:

Ai rabdare. pana la urma o sa vina si vremea ta.

| IngerCazator a răspuns:

Vad ca multi au raspuns cam asa "ai rabdare, or sa creasca singuri etc etc etc.", pai, intr-un fel este adevarat, dar daca tu chiar vrei sa creasca mai repede uite aici un site care sper sa te ajute http://healthy.kudika.ro/......nilor.html ...este un site foarte bun. sper ca ti-am fost de ajutor :). bafta! :-*

| ÐỄỄẴ97 a răspuns:

Poarta sutien cu burete putin mai mare.

Răspuns utilizator avertizat
| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Ai abia 16 ani, mai ai rabdare pana pe la 20 ai timp sa te dezvolti...

| AndraEatsyourBrain a răspuns:

Poarta sutiene cu push up.

| Dariiiii a răspuns:

Am auzit ca daca mananci piep de pui iti cresc putin mai repedethinking Nu stiu daca e adevarat, dar asa am auzit.

| DnZuuL a răspuns:

Si si daca ii ai mici? Ce faci tu acum cu ei? Nuti face tu griji.Fiecare organism se dezvolta diferit.

| patri a răspuns:

Buna! pai eu zic ca mai astepti pentru ca mai ai de crescut! si mai documenteaza-te pentru o alimentatie mai buna! Funda?

| patri a răspuns:

Mai conteaza si alimentatia, daca mama ta ii are la fel! nu e ceva de speriat! daca asa e corpul tau, e al tau si trebuie sa fii mandra de el! documenteaza-te! funda?

| patri a răspuns:

Sex! laughing Activiatatea sexuala creste nivelul de hormoni, astfel ca au o contibutie la dezvoltarea sanilor. Dar hai sa nu fim exagerati! Nu trebuie sa te apuci de sex doar ca sa iti creasca sanii! :* Poti face tratamente cu hormoni, dar risti sa cresti prea mult, sa ti se deregleze ciclul menstrual si sa iti creasca sanii prea mari... in rest asa te-a lasat mama natura. Lasa complexele ca iti faci rau. Cand un baiat te place te place pentru ceea ce esti. Daca te va iubi nu il va interesa marimea sanilor tai! pupici :*

| SyndicateW a răspuns (pentru patri):

Nu mai dat sfaturi tampite, ti-au crescut tie sani pentru ca ai facut sex?

| patri a răspuns (pentru SyndicateW):

Depinde de organism, si da stiu cazuri concrete.

| razvanf a răspuns:

Am auzit ca daca ii freci cu usturoi cresc destul de repede, succes!

| patri a răspuns (pentru razvanf):

Vai de capu tau! laughing) rolling on the floor)))

| Mz00r a răspuns:

Silicoane!

| loredana03 a răspuns:

Poti sa iti faci operatie de marire a sanilor.Sa stii ca sunt cazuri in care femeile au sanii mici pana mor. Asteapta poate iti vor creste. Funda?