Manechin sexual, virgin ramane alaturi de tine toata viata, nu iti foloseste sentimentelehttps://vsdoll.com/......e-sex-doll
Daca ai pretentii cat China normal ca rar o sa gasesti ce cauti, spre deloc Cred ca e timpul sa incerci un vibrator ceva, ala sigur o sa fie de incredere, nu o sa te dezamageasca niciodata, nici nu o sa spuna nimanui.Asa ca spor la treaba
Sunt destui baieti care vor o relatie, insa trebuie sa accepti ca poate iubitul tau nu va fi Fat Frumos asa cum visati unele!(nu spun ca asta e neaparat cazul tau, insa stiu multe care se plang ca sunt singure si au standarde nerealiste pentru ele).
Hei!
Într-adevăr, nu este simplu să întâlnești pe cineva de încredere cu care să existe și chimie, relație pe termen lung și așa mai departe.
Eu cred că e alegerea ta și ai de ales
Varianta mai hard: Poți aștepta până găsești pe cineva de încredere cu care ai chimie și poți dezvolta o relație
Varianta mai easy: Întâlnești pe cineva de încredere cu care să îți poți începe viața sexuală și să fie okay
Nu e musai sa rămâi cu primul, important este să fie o experiență plăcută și să îți poți începe viața sexuală cu dreptul
La mine așa a fost, nu am rămas împreună însă a fost o experiență pâlcută și tot 20 aveam când am făcut-o, chiar daca sunt băiat
Mult succes!
Imposibil sa nu fi intalnit.
Inainte sa vrei dragoste ar trebui sa si o oferi si nu vorbesc despre ce ai intre picioare.
De unde o scoti p-asta cu toti din generatia ta? sunt de-o seama cu tine si ceea ce zici acolo cum ca toti vor sa faca sa dreaga e aberatie din capul tau.
asteapta draga pana la 50 de ani ca te va lua cine stie ce cavaler
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: