| babydol a întrebat:

am descoperit ca prietenul meu si'a pus niste poze pe facebook printre care si una in care este cu o fosta prietena pe motor, el are motor. poza este veche din 2007 (are comentarii pe hi5 din 2007 si asa am aflat de cand este poza)o are si pe hi5 si sub poza de pe hi5 a scris with luveu nu imi aduc aminte sa vii avut asa ceva scris sub poza, intru rar pe hi5.stiu ca mi-a zis mie si unui prieten mai demult ca are o poza care ii place foarte mult cum a iesit si ca este cu o fosta prietena. oare o fi poza aceea? ca mai are o poza tot veche cu alta fata? acum imi trec tot felul de lucruri prin minte ca s-a impacat cu aia si nu vrea sa imi spuna...mai ales ca se poarta rece cu mine. zilele asteane'am ciondanit pe motiv sa nu l mai stresez si nu l'am mai cautat, decat ieri sa il intreb daca merge la film si a mers si cum vb noi asa mi-a zis ca avem de calatorit si eu l'am int unde mergem si el mi-a zis ca nu ma ia ca sunt grasa (am 48kg la 165)aia din poza este mai slaba ca mine. ajutati-ma nu stiu ce sa mai cred

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

De ce accepti tu o relatie cu un barbat care nu te vede superba, cea mai frumoasa femeie din lume? Cum isi permite sa-ti spuna ca ai fi grasa si neatragatoare? Mi se pare o mare magarie si mi se pare ca demonstreaza ca nu tine deloc la tine si nu te respecta. Nu as accepta niciodata asa ceva de la partenerul tau, pe principiul: nu-ti plac? Cauta-ti, tata, alta mai misto.

| alexam a răspuns:

Fii cu un baiat cu care sa fii sigura ca e o relatie ok. de ce te tot strofoci? 48 kg la 1, 65, adica super slaba! ca doar si eu tot asa eram pe la 15-16 ani! Be cool! Si... dap, daca il stressezi sau cicalesti, sau sufoci, chiar daca tie nu ti se pare, poate asa e, asa ca lasa-i un pic de spatiu, si cu ocazia asta te convingi ce si cum! E plina tara noastra de baieti! Iti promit eu! big grin

| roxynutza a răspuns:

Arata-i ca nu iti pasa iesi si tu cu alti baietii pentru ca mie mi se pare ca esti foarte bine la inaltimea ta. dar nu asta conteaza daca ti-a zis asta inseamna ca nu te iubeste lasa-l sa vada ce pierde si daca te iubeste sau te-a iubit se va intoarce iti zic eu dar doar dupa ce isi va da seama ce a avut langa el si a dat cu palma.stiu ce te doare insa nu e pentru tine daca iti face aceste lucruri.Nu e bine sa ai pe cineva alaturi asa pentru ca te descurajeaza si pe tine :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum mai esti cu el? Te jigneste in halul in care o face, si tu? Ia atitudine, impune-te.
Din cea zis reiese ca se foloseste de tine, probabiltatea ca sa aiba mai multe,, gagici`` creste, se foloseste de toate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Slabeste

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat