De ce accepti tu o relatie cu un barbat care nu te vede superba, cea mai frumoasa femeie din lume? Cum isi permite sa-ti spuna ca ai fi grasa si neatragatoare? Mi se pare o mare magarie si mi se pare ca demonstreaza ca nu tine deloc la tine si nu te respecta. Nu as accepta niciodata asa ceva de la partenerul tau, pe principiul: nu-ti plac? Cauta-ti, tata, alta mai misto.
Fii cu un baiat cu care sa fii sigura ca e o relatie ok. de ce te tot strofoci? 48 kg la 1, 65, adica super slaba! ca doar si eu tot asa eram pe la 15-16 ani! Be cool! Si... dap, daca il stressezi sau cicalesti, sau sufoci, chiar daca tie nu ti se pare, poate asa e, asa ca lasa-i un pic de spatiu, si cu ocazia asta te convingi ce si cum! E plina tara noastra de baieti! Iti promit eu!
Arata-i ca nu iti pasa iesi si tu cu alti baietii pentru ca mie mi se pare ca esti foarte bine la inaltimea ta. dar nu asta conteaza daca ti-a zis asta inseamna ca nu te iubeste lasa-l sa vada ce pierde si daca te iubeste sau te-a iubit se va intoarce iti zic eu dar doar dupa ce isi va da seama ce a avut langa el si a dat cu palma.stiu ce te doare insa nu e pentru tine daca iti face aceste lucruri.Nu e bine sa ai pe cineva alaturi asa pentru ca te descurajeaza si pe tine :*