Pai, eu zic ca ar trebui sa-l lasi mai moale, esti foarte stresat inainte un examen, daramite bacul, dar da nu rezisti asa iti recomand sa-i gatesti ceva, sa-l chemi la un film, sa aveti niste momente mai intime (ceva fantezii de ex: tu pisicuta rea si il pedepsesti/doctorita si ai grija de pacienti etc.)spune-i sa mai se opreasca din invatat ca are nevoie de o pauza si el si ca ti-ar place sa va intalniti in pauza aceea etc.
funda?
Si prietenul meu este in aceeasi situatie. Clasa a 12-a, Bac, face 5 randuri de meditatii pe saptamana, mai e si la mate-info intensiv. Diferenta e ca suntem la acelasi liceu.
Oricum, ce vreau sa sugerez este faptul ca stiu ca ma iubeste, ma suna, imi da mesaje, nu stiu, pur si simplu simt. Se mai intampla se ne certam ca mai apoi sa-si ceara scuze cum ca a avut din nou o zi grea. Nu e usor, dar ma gandesc si la el. Atunci cand poate, vine sa ne vedem, dorm la el, doarme la mine (in weekend-uri), dar in timpul saptamanii, deloc. Parca nici nu-mi vine sa-l chem in oras cand imi povesteste ca are 10 pagini la mate pentru meditatii de scris, cateva comentarii la romana, o mapa de predat la germana, etc.
E poate stresat si nu vrea sa te streseze si pe tine, sau nu mai are chef de nimic. Trebuie sa-l detensionezi, iar atunci cand vorbesti cu el sa dai dovada de cat mai multa intelegere, dar sa-i spui ca ti-e dor de zambetul lui si insista asupra weekend-urilor, ca atunci ar trebui sa aiba mai mult timp. Mult succes si fericire!
Inteleg problema foarte bine. Dasta nu am eu prietena )). Glumesc, nu prea ma pricep la fete, dar asta e o problema de-a mea )). Probabil baiatu are cateva lipsuri si e foarte stresat din cauza asta. NU cautam prea mult cauza strsului ca stiu si eu cum e cu bacu.E naspa.
Nu stiu cati ani ai tu si cam cat de departe ati mers cu relatia dar cred ca pot sa te ajut cu cateva sfaturi. Cand te mai vezi cu el incearca sa nu mai aduci in dicutie chestia cu timpul, chestia k simti ca il pierzi sau alte chestii (cel putin o mica perioada ). Cand va intalniti doar fa-l sa se simpta bine. Saruta-l. Fa-i masaj (maseaza-i si tamplele ). Lasa-l pe el sa deschida subiete de discutie si incearca sa tii o atmosfera cat mai relaxanta. Incearca sa aplici chestia asta la 2-3 intalniri si zi-mi daca da rezultate.
O alta varianta ar fi k poate el vrea ceva de la tine si tu nu i-ai dat in astia 2 ani, poate sa fi aparut un fel de frustrare, dar nu cred ca asta e problema.
Lasal acum pe moment.Dai libertate.De obicei asta duce la o despartire.
Punctul forte intr-o relatie est : INCREDERE SI INTELEGERE.
Si eu sunt in clasa a 12-a si chiar daca nu vreau sunt foarte recalcitranta cu cei din jur din cauza bacului.Iti spun sigur ca si prietenul tau se gandeste ca si mine sa trecem peste hopul asta apoi in vara o sa ne reluam activitatile si o sa fim mult mai dragastosi daca luam unde ne dorim, deci nu o lua personal e doar o perioada grea si cel mai bine ar fi sa fii foooarte rabdatoare! Mult succes!
Eu zic ca nu e atat de importanta scoala ca sa-i ocupe timpul, incearca sa vezi si pe langa scoala, poate vreo fata care ii mananca din timp?
Daca tu esti tampit si pentru tine scoala "nu e asa importanta", nu inseamna ca toata lumea e la fel ca tine.
revenind la subiect, dupa cum au zis si cei de mai sus, nu-ti pierde rabdarea. si eu, fiind in aceeasi situatie, ma enervez mult mai repede si-mi pierd cumpatul mult prea des. cand va vedeti, incearca sa te bucuri cat poti de prezenta lui si sa-i arati si lui lucrul asta.
Eu tot am trecut prin asa perioada cind isi va rezolva problemele totul va veni la locuri
RRSecularHumanist întreabă: