Io cred ca nu avea de cine sa faca baza si tea gasit pe tine ignora-l daca te place vine l tine serios
Aoleo! tipic baiatului care vrea cu orice pret ca capteze atentia unei fete! eu zic ca sa nu te aventurezi...este doar un tertip ca sa te faca sa ii acorzi si mai multa atentie,probabil ca face asta cu mai multe fete, poate cine stie? il interesezi si din cauza asta mai pastreaza numarul tau de telefon in memorie, dar poate pe de alta parte cred ca mai place si alte fete.nu este bagat in seama si gata! iti da tie"un mesaj din greseala",mai ales ca stie ca tu il placi! da-i libertate,daca se simte atras de tine,va veni el,daca nu, inseamna ca nu te merita si nu are rost sa mai acorzi atentie unui tip care doar ii place sa se joace. uita-l, te va face sa suferi!
Pai trebuie sa intelegi ca e un pampalau care nu stie ce vrea de la viata dar cu siguranta nu te vrea ca iubita cauta altu'
Nu te place atat pot sa iti spun si tia trimis acel mesaj pentru ca a crezut ca tea ranit refuzandute cauta pe altu
Pai...ce sa iti spun? Fi sigura ca te place stii ca baietii nu recunosc daca le place de o fata.Nu il crede...ti-a trimis mesajul cu siguranta tie.Cred ca ar trebui sa iti iei gandul de la el sau macar sa discuti cu el.Sper ca te-am ajutat
Sincer,uita de asta. Daca te placea cel putin nu te punea pe "lista de asteptare".Fii mai "smekera" ca el.