Nu te nelinistii dintr-atata, eu cred ca sora lui se referea daca el vine la nunta cu tine, cu alti prieteni, cu familia, sau daca merge singur.
Flory:*Asta nu inseamna nimic. Poate surioara lui credea ca va merge singur, sau voia sa fie sigura ca merge cu tine.Eu zic sa te linistesti, ca daca mai avea pe cineva nu te chema pe tine nu te lua dupa aparente.Eu zic sa stai linistita:* Succes
Nu. nu cred ca se refera ca mai are si pe altcineva. dar daca zici ca prietenul e al iubitului tau, sora lui a crezut probabil ca tu nu ai nici o obligatie sa mergi.si daca zici ca e "surioara " inseamna ca e mai mica si nu stie exact ce zice, poate 14, 15 ani.nu a zis cu intentia de`a venit cu alta fata. stai linistita.
Poate sora lui nu te place si de asta, poate ca a crezut ca se va duce doar cu baietii oricum daca are pe altcineva vei afla
Nu se pare chiar asa dubios poate sora lui credea ca tu nu o sa vii si a intrebat poate venea cu altcineva.
Nu e o intrebare rea din punctu meu de vedere ca orice sora curioasa! poate vroia sa merag sora lui cu el nu te speria.
Nu cred ca mai are pe cineva poate surioara lui nu stie ca te are pe tine? daca stie ca te are pe tine poate o fi crezut ca merge cu surioara lui ca sa mai intimplat cazuri asa ca nu are rost sa intri in alerta o zi buna flory.