| Corinutsaa a întrebat:

am dureri menstruale. ma doare burta dar nu mi-a vnt de 2 zile ...trebuia sa`mi vina pe 18
Prietenul sustine ca nu a ejaculat in mine
Dar imi este frica!
se poate sa fiu insarcinata?

Răspuns Câştigător
| Nextone a răspuns:

Daca zici ca te doare burta poate nu esti insarcinata. Daca iti intarzie mai mult de o saptamana sau doua fa un test de sarcina si pana atunci nu te mai stresa pentru ca si stresul iti poate intarzia menstruatia.Inca ceva mare grija si nu te juca cu astea mai bine proteja-ti-va chiar nu merita stresul pentru cateva minute sau ore de placerehee hee

2 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Se poate.E bine sa iti faci un test. Fugi la ginecolog

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ai facut sex neprotejat si partenerul tau nu a ejaculat in tine, ai un risc de cam 30% pe luna de sarcina (intre 4 si 27% pentru fiecare contact sexual, in functie de perioada ciclului menstrual in care a avut loc contactul neprotejat). De asta metoda ejacularii afara este rezervata strict cuplurilor casatorite si in viata carora un copil nu ar fi o problema.
Oricum, inca intarzierea e mica. Nu poti sti ca e sarcina si nici nu are rost sa te stresezi cu gandul asta. Asteapta linistita (stresul i-ar putea face rau unui eventual copilas si asta sunt sigura ca nu ai vrea). Daca menstra intarzie 7 zile, in a opta poti face un test de sarcina din prima urina de dimineata pe care sa-l repeti dupa inca 3-4 zile. Daca menstra tot nu apare si testul e tot negativ, te vei duce la ginecologul care te consulta de obicei. Dar doar dupa 10 zile de intarziere a menstrei, acum e prea devreme. Acum poti doar sa astepti si sa fii grijulie cu tine (fara medicamente, alcool, fumat, odihna multa, mancare sanatoasa) ca in caz ca esti intr-adevar insarcinata sa-i oferi bebelusului tau cel mai bun start in viata.