| Simonaionut66 a întrebat:

Bună, am făcut act sexual cu soțul meu și ne dorim un copil, oare dacă el a ejaculat în mine, și după jumătate de oră am mai continuat să facem dragoste și iar a ejaculat în mine sunt șanse să pot rămâne gravidă? Adică de la a doua partidă de dragoste?

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Probabil că da. Depinde daca esti in perioada fertilă.
Esti cam tinerică, din câte bănuiesc, dacă nu ai habar de așa ceva.

| Emilian65 a răspuns:

Da. Este posibil sa apară gemeni sau tripleti.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sunt sanse mari.
Fa un test de sarcina dupa 3 saptamani, cand va fi detectabila prezența hormonului hCG (Gonadotropină corionică umană) în urină.
Poti calcula de cand esti insarcinata aici: https://testulbarza.ro/de-cat-timp-sunt-insarcinata/

| Kufu95 a răspuns:

Da, normal că sunt șanse.

| annonimaaaa555 a răspuns:

Trebuie sa fi pe ovulație. Exista teste de ovulație (arata ca alea de sarcina). Du-te în farmacie și cere.
Dacă ai ciclu regulat, ia o aplicație și monitorizează ciclul. Aplicația o sa arate când ești în perioada fertila și atunci ar trebui sa încercați. Dacă ai ciclu neregulat, poți sa afli când ești pe ovulație doar cu un test. Darrr sa fie mai sigur, sa faci teste și când arată aplicația ca ești în perioada fertila. Oricum, ovulul trăiește aproximativ o zi deci no; dar o sa sune ciudat asta dar dacă aveți contact sexual din 3 în 3 zile ar trebui sa ramai însărcinată fiindcă spermatozoizii trăiesc în jur de 5 zile în vagin/uter. Deci dacă faceți din 3 în 3 zile, timp de 2-3 luni ai putea rămâne însărcinată foarte repede. Unora le iese din prima luna, acum depinde.

| Gizem a răspuns:

Bună! Da, este posibil să rămâi gravidă și după a doua partidă de dragoste, dacă ejacularea a avut loc în interior. Spermatozoizii pot supraviețui în corpul femeii timp de câteva zile, deci chiar dacă prima ejaculare a fost acum o jumătate de oră, este posibil ca ovulul să fie fertilizat de spermatozoizi din a doua ejaculare. Dacă îți dorești un copil, este important să ai relații sexuale în perioada ovulației, când sunt cele mai mari șanse de concepție. Dacă nu ești sigură de momentul ovulației, o consultație cu un medic ar putea fi utilă.