| elenamaria05 a întrebat:

am facut avort acum 2 saptamani.de atunci am avut scurgere.pana ieri cand nu mai curgea sange si am observat ceva maroniu. e normal? oare sunt bine?

Răspuns Câştigător
| raspunz a răspuns:

Poate sa fie sange inchegat, sa mearga spre bine adica, dar daca miroase urat, faci febra si te simti rau, e cazul sa mergi la doctor la control.

| elenamaria05 explică (pentru raspunz):

Nu am nimic.doar imi curge cv maro si atat.o sa merg la doctor.cu toate ca e foarte neplacut

11 răspunsuri:
| ColaCola a răspuns:

Pai sincer nu am idee ce ar putea fi, insa dupa parerea mea ar trebui sa te duci la ginecolog si sa ii spui, e foarte posibil sa ai o infectie in urma avortului facut.Este foarte periculoasa aceasta procedura.Ai grija de tine si serios, du-te la medic.

| elenamaria05 explică (pentru ColaCola):

Mersi:*o sa merg la medic e cel mai bine

| EnjoiProSkater a răspuns:

Ma nesimtit`o ai tinut copilu ala 9 luni la bardahan si acum l`ai facut sa dispara vezi ce gest faci.

| elenamaria05 explică (pentru EnjoiProSkater):

Nu cred ca am jignit pe nimeni.masoara-ti cuvintele

| raspunz a răspuns (pentru EnjoiProSkater):

Corect se scrie "nesimțito", analfabetule. Dacă tot vrei să jignești lumea măcar scrie corect.

| Petru_Valentin_Boboc_1990 a răspuns:

Nu stiu in ce masura esti bine dar cel mai indicat ar fi sa mergi sa consulti un medic ginecolog pentru siguranta...e mult mai sigur decat orice sfat de pe internet

| elenamaria05 explică (pentru Petru_Valentin_Boboc_1990):

O sa marg la medic.luni asta o sa fac sad

| ChocolateSyringe a răspuns:

Se numeste ciclu, fato straight face

| elenamaria05 explică (pentru ChocolateSyringe):

Tin sa te informez ca din cate am citit eu...ciclu iti vine dupa 30 de zile

| raspunz a răspuns (pentru elenamaria05):

Dragă elena, ar trebui să știu în ce săptămână erai când s-a făcut întreruperea, ce metodă s-a folosit, ce tratament ai urmat după. Dacă ți-a dat un anticoncepțional și antibiotic. Poate să fie o sângerare de tip menstrual. Sângerarea nu ar trebui să mai fie prezentă la 2 săptămâni, plaga uterină ar trebui să meargă spre vindecare. Uneori însă pot să apară complicații după aceste intervenții, de asta e bine să ceri și părerea medicului. Dacă te simți rău și faci febră cumva, să te duci la maternitate unde sigur vei găsi medic de gardă, chiar și în weekend.