Poate sa fie sange inchegat, sa mearga spre bine adica, dar daca miroase urat, faci febra si te simti rau, e cazul sa mergi la doctor la control.
Nu am nimic.doar imi curge cv maro si atat.o sa merg la doctor.cu toate ca e foarte neplacut
Pai sincer nu am idee ce ar putea fi, insa dupa parerea mea ar trebui sa te duci la ginecolog si sa ii spui, e foarte posibil sa ai o infectie in urma avortului facut.Este foarte periculoasa aceasta procedura.Ai grija de tine si serios, du-te la medic.
Mersi:*o sa merg la medic e cel mai bine
Ma nesimtit`o ai tinut copilu ala 9 luni la bardahan si acum l`ai facut sa dispara vezi ce gest faci.
Nu cred ca am jignit pe nimeni.masoara-ti cuvintele
Corect se scrie "nesimțito", analfabetule. Dacă tot vrei să jignești lumea măcar scrie corect.
Nu stiu in ce masura esti bine dar cel mai indicat ar fi sa mergi sa consulti un medic ginecolog pentru siguranta...e mult mai sigur decat orice sfat de pe internet
O sa marg la medic.luni asta o sa fac
Tin sa te informez ca din cate am citit eu...ciclu iti vine dupa 30 de zile
Dragă elena, ar trebui să știu în ce săptămână erai când s-a făcut întreruperea, ce metodă s-a folosit, ce tratament ai urmat după. Dacă ți-a dat un anticoncepțional și antibiotic. Poate să fie o sângerare de tip menstrual. Sângerarea nu ar trebui să mai fie prezentă la 2 săptămâni, plaga uterină ar trebui să meargă spre vindecare. Uneori însă pot să apară complicații după aceste intervenții, de asta e bine să ceri și părerea medicului. Dacă te simți rău și faci febră cumva, să te duci la maternitate unde sigur vei găsi medic de gardă, chiar și în weekend.