Dupa efectuarea avortului mai ales prin metoda de chiuretare dar in multe cazuri si dupa avortul efectuat prin aspirare, vor urma sangerari mai mult sau mai putin abundente. Sangerarile dupa un avort chirurgical de obicei sunt mai mici decat la o menstruatie normala, dar totusi acestea pot fi uneori si mai abundente fiindca aceste sangerari sunt de obicei neregulate. Se poate intampla destul de frecvent sa nu existe sangerari in primele 1-2 zile dar pe urma sangerarile pot sa devina mai abundente decat in prima zi de menstruatie. Uneori sangele se coaguleaza in momentul in care acesta ajunge in vagin si in astfel de cazuri apare eliminarea de cheaguri de sange. Acestea cheaguri nu sunt formate din tesut uman, sau mucus provenit din endometru ci pur si simplu sange provenit din leziunile uterului. Aparitia, adica formarea acestor cheaguri desange constituie un semn de sangerare abundenta si in cazul in care se vor manifesta aceste scurgeri cu cheaguri ar fi indicat sa fii consultata de medicul care a afectuat avortul. Multa sanatate.
Ar fi posibil sa mai ramana acolo ceva? si daca nu, doctoru ar putea sa imi dea pastile ceva de a nu mai avea aceste cheaguri de sange?
Ar trebui sa mergi la control. Si sa inveti care este rolul metodelor contraceptive...
Un sufletel care si-ar fi dorit sa traiasca a fost distrus fara mila. De ce nu asteptati pana la momentul potrivit si pers potrivita ca sa va faceti placerile? Sexul da placere dar niciodata fericire. Cauta sa fii fericita. Cat despre problema de care vorbeai nu stiu sa raspund
Rusine de ce-ai facut in primul rand, ai trecut in randul criminalilor si in al doilea rand mergi la medic
Ar fi posibil sa raman ceva acolo? si daca nu doctoru ar putea sa imi dea pastile ceva de a se opri cheagurile de sange
Medicul poate constata doar daca a ramas vreun rest in uter si sa intervina in caz de nevoie. In privinta sangerarii nu poate interveni.