anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am facut ceva ce acum regret.
Este vorba de un baiat care a vrut sa fie cu mine a insistat destul dar eu tot l-am refuzat si nu stiu de ce am facut asta cand mie imi placea de el.
Noi inca vorbim in continuare cum as putea bate apropou ca sa ii dau de inteles ca acum vreau sa fiu cu el? Mie imi place foarte mult de el as vrea sa aflu cumva daca ma mai place sau nu, dar nu stiu cum.
Ceva sfaturi?

4 răspunsuri:
| claudia_7744 a răspuns:

Zii ca ai chef de iesit afara si ca nai cu cine poate ca se va oferi eltongue iesiti si iti dai si u seama daca te place dupa felul in careti vorbeste te privestetongue. poate ca o sa si aduca vorba despre daca nu.ai putea sa-i zici u dp ce te-ai convins ca ink te place, ai putea sai spui ca te-ai razgandit si daca mai e valabila oferta.ai fi incantata sa accepti:p
succes:*

| iuliana_8590 a răspuns:

Asa suntem noi, fetele, mai orgolioase si ne place sa ne lasam rugate.am patit si eu ca tine pana cand mi-am dat seama ca nu am nimic de castigat. daca il placi asa mult, fa tu primul pas. o sa-l surprinzi. spune-i ca te-ar tenta sa iesi cu el la o plimbare, in oras(singuri) si ca vrei sa-l cunosti mai bine.curaj,doar stii ca baietii apreciaza initiativa fetelorwinking baftakiss

| RandomGirl a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa gasesti o modalitate de a petrece cateva minute cu el, singuri, sa discutati.Cauta-l pe mess sau suna-l cu pretextul ca ai ceva foarte important sa ii spui sau ai nevoie de ceva ajutor de la el. Daca el este chiar si putin interesat de tine va accepta, asta daca inca este disponibil, fara prietena.Cu siguranta te mai place chiar si doar ca o simpla amica, cred ca va accepta daca ii dai de inteles ca este ceva foarte important pentru tine.Incearca sa fii naturala, sincera, directa.Nu te da cine nu esti, adevarul va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu. Pur si simplu spune-i sentimentele tale, daca te va accepta bine, daca nu sunt destui baieti acolo pentru tine. Daca spui ca este doar "placut" ai putea sa treci repede peste. daca este mai mult fa-l sa inteleaga ca e cineva important din viata ta, pe care nu poti sa il uiti, ai gresit si il vrei inapoi, vrei sa ai o relatie cu el. Sper ca am fost de ajutor.happy

| teutza12 a răspuns:

Buna sunt de acord cu claudia. Si eu as face la fel. Bafta