| Narcysa a întrebat:

Am facut de curand 19 ani si mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu de 3 luni.Problema este ca au aflat si parintii mei intr-un mod foarte neplacut,citindu-mi conversatiile dintre mine si el pe Facebook, cand eu nu eram atenta.S-au suparat extrem de tare si nu ma lasa sa mai fim impreuna.Ce pot sa fac sa le explic? Credeti ca e ceva gresit ca am facut asta acum? Nu stiu cum sa procedez...

3 răspunsuri:
| XxBlueRosexX a răspuns:

Pai esti majora de ce s-au suparat nu inteleg...doar ai o varsta la care poti avea si un iubit si poti face si dragoste, lasa-i o sa le treaca stai linistita. Si inca ceva pune-ti parola la laptop calculator sau ce ai asa nu iti mai citesc convesratile si plus de asta nu au nici un drept.

| dolceromania a răspuns:

Nu trebuie sa pui parole peste tot si sa te feresti sa te ascunzi, cauta momentul potrivit pentru o discutie in familia ta, explica-le parintilor iubirea ta fata de acel baiat, daca ai facut ceva gresit ramane la atitudinea ta.Parintii sigur stiu ceea ce simpti tu dar probabil ca toti parintii incearca sa-si protejeze odrasla.

| PinkCutePeach a răspuns:

Spunele mamei mereu ca da alti pot sa aiba iubit si tu nu ca alti de la 16 ani nu-s ce au facut. si tu nu, daca nu te asculta, sa nu iti pese de iei daca il placi foarte mult