| Elena3_7266 a întrebat:

am facut dragoste cu iubitul meu sera pina in noapte tirziu iar dimineata mi sa inceput menstruatia apoi in ultima zi de mentruatie noi am mai facut dragoste dar nu pina la sfirsit caci mai sa ne prinda mama. iuhh( deacum se termina menstruatia numai cit murdareala era de abia) si dupa 1-2 saptamani a inceput sa apara simptome de sarcina(senzatie de voma, oboseala, urinare frecventa, somnolenta, greturi de dimineata, dimineata si la amiaza nu pot minca nimic caci am senzatia aceasta de voma iar inspre seara pot sa manink orce si mult, si am mai observat ca de 2 ani fumez si acum daca fumez iar imi apare senzatia de voma chiar pot sa fug pina la toaleta nu mai pot fuma, si alcoolurile nu prea le pot suporta pe cind mai inainte puteam sa cinstesc fara nici o problema, dureri de cap.etc.cum credeti pot sa fiu insarcinata?

Răspuns Câştigător
| nicoleta01 a răspuns:

Ia-ti un test. ce mai astepti?

4 răspunsuri:
| AnnaMaria a răspuns:

Felicitari.ce nume ii pui?>_>

| nicoleta01 a răspuns:

Si ce ai facut pana la urma?:-s ce ruzultat ai avut?happy

| Maryyyyya a răspuns:

Pentru grija pe care o ai tu ar trebui sa faci un test de sarcina.asa iti poti da seama daca esti sau nu insarcinata...iar daca asta nu te ajuta du'te la un medicbig grin

| BossMan a răspuns:

Scz, nu-s eu expertu cu dragostea si sexul, dar eu cred ca esti insarcinata