| cin a întrebat:

Am facut dragoste cu prietena mea, nu am ajuns la un contact sexual, dar m-am excitat destul de tare, iar dupa au început dureri de nesuportat, din ce cauza?

12 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Fiindca te-ai abtinut si n-ai ejaculat. Prostia se plateste in moduri diferite. Citeste, informeaza-te, invata pentru a nu mai repeta greseala facuta.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sex fara contact sexual. Inca un paradox al TPU-ului.

| sofisis a răspuns (pentru anonim_4396):

Auzi, tu nu ai vazut filmul Demolition Man? Cu Stallone si cu Sandra Bullock ...cand fac ei sex? Deci, nu e un paradox, e o chestie cool venita direct din viitor!

| anonim_4396 a răspuns (pentru sofisis):

Nu. Dar am vazut de curand un film japonez cu multe tentacule si fete dezbracate... Presupun ca tot o chestie cool venita din viitor, ca doar filmele prezic viitorul, mai nou.

Normal ca prezic viitorul si daca nu stii asta pana acum...esti preaslavit degeaba, ca sa ma leg de ambele raspunsuri la unison.
Sandra Bullock si Stallone isi pun fiecare pe cap niste casti si vad imagini cu ei doi facand sex, fara macar sa se atinga.

L-am vazut, am spus ca nu l-am vazut si am fost ironic pentru ca imi place sa-ti stimulez intelectul. Nu e nevoie sa-mi multumesti.

Dar te rog, lasa-ma sa iti multumesc.
Uite, acum m-am pus in genunchi in fata calculatorului si fac matanii.

Bine. Dar doar pentru ca ai reusit sa scrii acest mesaj fara greseli gramaticale si fara sa te lovesti, in timp ce faceai matanii.

Am antrenament.
Conform unuia de mai demult de pe site-ul asta...sunt o panarama si deci statul in genunchi pentru mine e ceva ce vine natural.

| NameHarris a răspuns:

Daca nu ai ejaculat e normal dupa ce te excita sa ai dureri '"happy masturbeazate si vei scapa de durerehappy

| cameleonu05 a răspuns:

Offf...tine-ma Doamne, o fi ceva nou pe piata.