Data viitoare spune-i baiatului sa cumpere perzevative mult mai mici, ca astea au fost mult prea amri pentru cuculetul lui, de aceea a cazut in vagin! Chiar nu glumesc, de aceea se intampla accidentele astea.
cat despre escapelle, cred ca ai facut o greseala enorma, ti-ai bagat o bomba hormonala in corp, probabil fara nici un rost.
Erai in perioada fertila?
Ma rog, este prea atrziu acum, oricum pentru urmatoarele 6-12 luni, vei avea, o gramada de efecte negative!
Alta data sa-si cumpere prezervativul de marimea potrivita, fiindca in mod sigur acel prezervativ va sta fixat perfect pe penis si nu-l va mai pierde prin vagin. Ai fost absolut sigura si convinsa ca folosirea acelei pastile nenorocite Escapelle este strict necesara? sau l-ai folosit intr-un mod complet IRESPONSABIL asa cum procedeaza majoritatea, adica cel putin 8 fete din 10. Multa sanatate!
Din păcate doar la farmacie am putut întreba dacă pot lua, mi-a zis că e în regulă.
1.) In a cata zi a ciclului menstrual a fost intretinut sexul respectiv?(numarat fata de prima zi de incepere a ultimei menstruatii) 2. ) In ce data urma sa se produca urmatoarea menstruatie?
La intrebarea mea : 1. ) In a cata zi a ciclului menstrual a fost intretinut sexul respectiv?(numarat fata de prima zi de incepere a ultimei menstruatii) 2. ) In ce data urma sa se produca urmatoarea menstruatie? mi-ai trimis urmatorul raspuns :,, In a 27-a zi, iar urmatoarea menstruatie inainte sau dupa 3 zile de data de 16. De obicei asa e, doar ca pana acum nu a inceput. Astept'' Ti-am adresat respectiva intrebare fiindca am fost sa zic asa CONVINS ca ai folosit ABSOLUT INUTIL si cu totul IRESPONSABIL acea pastila nenorocita si blestemata, intr-un moment al ciclului menstrual in care a fost ABSOLUT IMPOSIBIL sa se poata forma o sarcina. Daca intr-adevar i-ai spus si explicat FARMACISTEI in ce moment si in ce conditii a avut loc sexul si cu toate aceste ti-a vandut pastila in loc sa-ti explice ca folosirea pastilei este 100% INUTILA inseamna ca este ori cu totul IMBECILA, ori este ahtiata dupa castig si profit si nu o intereseaza absolut deloc, faptul ca vei avea probleme poate chiar majore in viitor chiar si din cauza lipsei de profesionalism manifestate. Din pacate greseala a fost facuta ABSOLUT INUTIL si FARA ROST si in acest moment nu mai ai nimic de facut in afara de a te ruga ca reactiile adverse ale acelei pastile nenorocite sa nu fie prea intense sau mult prea grave. Multa sanatate fiindca in mod sigur vei avea nevoie de asa ceva.
Astăzi mi-a venit ciclul. Nu ma asteptam sa imi vina normal dupa ce am auzit ca pastila ar putea sa deregleze si ar provoca n probleme.
Prezervativul era mare pentru marimea penisului prietenului tău, nu are treabă transpiraţia cu pierderea prezervativului în vagin. Cât despre sarcină, deoarece ai luat pastila de a doua zi, riscul de sarcină e exclus, chiar dacă erai în perioada fertilă, însă în foarte multe cazuri, apar dereglări hormonale după utilizarea acestui medicament. Dacă nu erai în perioada fertilă, ai luat degeaba pastila.
Nu mi s-a intamplat insa consider ca ai facut bine sa iei o pastila. Incearca sa te linistesti, nu e dracul chiar asa de negru.
Citeste ultimul raspuns si poate vei reusi sa intelegi si sa-ti dai seama ca raspunsul tau este cat se poate de gresit din moment ce indemni sa foloseasca acea pastila blestemata si nenorocita asa dupa ureche, dupa auzite si/sau dupa cum va duce capul vostru prost si complet lipsit de informatii corecte. A folosit pastila Escapelle fiindca probabil asa a fost indemnata posibil de una ca tine, absolut INUTIL si complet IRESPONSABIL