anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Am făcut întrerupere de sarcina oprita din evoluție, iar după 2 săptămâni am avut contact neprotejat cu pr meu,știind ca trebuie sa existe o pauza intre întrerupere și viitoarea sarcina, am luat escapelle la o ora după contact. Acum după 4 zile am început sa sangerez, iar eu crezând ca este menstruație am început sa iau antc milligest care se iau din prima zi a menstruației. Sa fie reacție adversa la pilula de a doua zi Sau este menstruația care trebuia sa vina după întrerupere? Multumesc ????

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Wow...ai facut totul pe dos si la risc maxim, ca ti-ai bagat atat de multe bombe hormonale in corp, numai dumnezue stie cum iti va fi pe viitor.
In primul rand, dupa avort trebuia sa faci pauza 1 luna de zile, ca sa-i dai timp corpului sa se refaca.
Ceea ce experimentezi acum sunt efectele negative ale bombei hormonale Escapelle, dar si ale anticonceptionalelor.

| Miki22222121 a răspuns (pentru Violleta2022):

Oare sa opresc milligestul pana la următoarea menstruație? Am control la medic abia pe 25, atunci am găsit liber

| Emilian65 a răspuns:

Consulta un medic ginecolog sau medicul care ti-a facut intreruperea de sarcina. Ei sunt cei care te sfatuiesc corect ce sa faci in aceasta situatie.

| Miki22222121 a răspuns:

Menționez ca întreruperea a fost pe 26.02 contactul pe 13.03 și pastila tot pe 13, astăzi 17 sângerarea ori menstruația