Tu stii gresit. Lichidul preejaculator care se secreta pe toata perioada actului sexual continse sute de mii de spermatozoizi. Daca esti absolut convins ca nu ai ejaculat, riscul unui astfel de act sexual desfasurat in perioada ovulatiei este de cam 30%, deci absolut suficient pentru o sarcina.
Este bine stiut ca metoda folosita de voi este foarte nesigura si de aceea este rezervata cuplurilor casatorite, in viata carora un copil nu ar fi chiar o probleme. De vreme ce ati folosit-o, acum ii culegeti roadele. Mai bine lasa indoielile inutile si ocupa-te de tot ce are nevoie partenera ta si copilasul vostru.
Concluzie: Ea cunoaşte anatomia şi fiziologia omului, respectiv anatomia şi fiziologia sistemului reproducător precum şi mecanismul actului sexual. Tu? Nu prea. Ai aşa o vagă (ca să nu zic vagină) idee, dar eşti imprecis.
Da omule! Lichidul preejaculator conţine spermatozoizi. Mai puţini decât jetul de spermă dar suficienţi cânt pentru o concepţie!
Să-ţi trăiască familia proaspăt extinsă.
Poate ramane insarcinata si de la lichidul pre-ejaculator, sansele nu sunt la fel de mari ca in cazul unei ejaculari, dar daca era si in perioada fertila, logic ca probabilitatea e si mai mare, deci e posibil sa fie...Totusi,sa faca mai multe teste de sarcina pentru a fi sigura de rezultat.
Nu cred ca se poate sa ramana. Adica daca tu esti sigur ca nu ai ejaculat in ea sansele sunt de 20-30% [sanse care sunt la orice act sexual neprotejat]. In timpul actului si inainte de actul propriu zis [ in timpul preludiului ] da, atat femeia cat si barbatul secreta un lichid din cauza excitarii care ajuta sa ''alunece''. Dar lichidul secretat de barbat contine foarte foarte putini spermatozoizi, iar sansele sunt de 0, 01 % sa ramana insarcinata. Asta din ce stiu eu si din ce m`am interesat.
Sper ca ti-am fost de folos! :*
Asa e cum spune prietena ta. Se pot gasi spermatozoizi si in lichidul pre-ejaculator. Asa ca poate sa ramana insarcinata